Heyyyyttt yürü be Şakir namın yürüsün
18 sene verdim ben bu işe . Hayatmda hix calismadm . Her sene tekfeni tokatliyordm 1 ay ugrayip . Simdi biraz bununla takilicam. Bedava bu . Bence .
38 e kdr sa verwbilir hic sıkıntı yok . Heralde bir 5 milyon lot kaptirr oyle bise olursa takasin 4 de 1 i fena degl
yalancı çobanın hikayesine döndü.. yukarı gidiyormuş gibi yapıp düzeltmeye devam... bu şekilde 4 direnç oluşturdu.. şimdide 59.45..
kuyruksuz uçurtmaları seviyorum... :kahkah:
https://i.hizliresim.com/49bunvu.png
1 milyon üstü hacimle yeşil mumlar gelmediği sürece değişen birşey olmaz, kendi aralarında al ver yapıyorlar.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1290051
2024 1. Dönem Geçici Vergi Beyannamesi ekinde sunulan Gelir Tablosu açıklandı.
Sayın Acemsah sizi burada görmek istiyoruz lütfen
Dedigimiz gibi 61 üstü kapanış ve 1 milyon hacimli yeşil mum geldi. Bakalım yarın ne olacak.
çünkü bu uçurtmanın başı ayrı oynar, kuyruğu ayrı, oynamaz.. olmayan şey oynar mı...:kahkah:
kusuruma bakmayın, eğlenipte üzerine para verilen tek yer borsa.. stres atmama da yardımcı oluyor..
dün tek indikatör göndermemın nedeni bu seviyenin yakın takip edilmesi.. yararlanan oldu ise hayırlı olsun..dünkü bar bu günün habercisi gibiydi.. şimdi, bar, çizilmeye çalışılan yarın daire içinde kalır ise yukarı olasılığı artar.tabi en önemli kuralı unutmadan.. para ne derse o olur..
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/1gatiic.png
not: grafiği attıktan sonra dikkatimi çekti..kapanışı bir süre önce belirlenen (yatay turkuaz) 61.10 üzerlnde yapmış takip edilmedi gereken bir seviye..
Dün satıp bugün tekrar koymak varmış ama bilemedik namıssızın böyle yapacağını.
38 isteriz la kafayi oraya taktm. $bazlı haftalk calismasnda versin . Gel oraya takil 1 2 sene herkes yolunu bulsun .
Dün ne güzel eski kanalının içine girmiştik ama tahtacı buna çok kızdı :) Sanırım Tera vur kaç yapmış dün yüksek hacimle ama tahtacının intikamı ağır oldu feci bastı. 1.71 doları kırarsa ortalık kan gölü olur ben orayı kırmasını beklemiyorum 2-3 güne tekrar bir yukarı atak olabilir. ytd...
Sebep? Yeni pazarlamalar için mi :kahkah:
Meğersem bizim bu acemşah neymiş ya zamanında Ahmet Mergen paylaşmış :wave:
Hisse.net sitesinde Acemşah adıyla yazılan yorumda adım kullanılarak yapılan "hoca bu senedi gizli şekilde tavsiye etti" gibi yorumlara itibar etmeyiniz.O şahıs da o yazısını silerse iyi olur (işi daha ileri boyuta götürmek istemiyorum).O senetle hiç işim olmadı..
Saat 5 ten sonra birisi robotu açtı yada zamanlı alış giriş her dakika 700 lot civarı işlem oldu sistematik :)
Gayrimenkuller guzel ama hasilatıda pek begenmiyorum ben . Herseye ragmen burasi borsa ucan kacan absurt fiyatlama cok bunun bence dolar bazli tl bazli bir bayragi var . O bayragi dikecek bence. Olduda deprem vs bise oldu bizde malı fulleriz artk
Hep aynı nakarat. Yükselt bir sonraki gün sat.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunlar hastalara hayrına bakıyorlar herhalde daha ne kadar kötü olabilir dedikçe bilanço kötü geliyor.
Şuan bile Citi 9 ayda 2.5 milyon mal kaptırdı zaten karın ağrısı ondan dolayı. Oralara inmesi için Piramit de satışa geçmesi lazım.. O zaman bende 100 bin lot daha eklerim.
En az 1 yıl malları taşıyacak hamal arıyorlar. Listeyi benide yazın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Izmirde duzgun bornova da bile 6 milyon istiyorlar eve . Rezidans . 70 metre .
Normal alsancakda vs de duzgun bir ev 10 milyondan baslar.
Cebinde 1 milyon dolar olan yani 3 ev parasi olan 20 kisi . 20 milyon dolardan takasın 3de1 inden fazlasni toplams oluyor .
Dunya gayrimenkulu var , ev alacagima bunu alırım . Hissenn gitmesi cok kolay hisseye hakimiyetde cok kolay bence . Bıraķin versin benim gibi gariban bile 500 bin lota cikabiliyorsa 15 20 kisi sadece el atsa neler olur goruruz.
Adelde ayni seyi yasadm gurbetci akrabama 1 m euroluk mal aldim kagit kendini yukarı atmisti . 20 lerden 30 lara . Bu isler boyle verenn malı alınır .
Mp bile 60 milyar pd yi gecti . Tmm tum turkiyede cirosu cok iyi vs ama kibristan ingilizler kaciyor ben kumara giderm ordan biliyorm. Saglik merkezlernn yok olmasi sebebiyle bunlari firsata donusturebilir .
Nerdeyse bist 30 lar 1 trilyon pd ye yaklasirken bunun 7 de veya 6 5 e inmesi sadece firsat verir .
Sirketin ismi oksijen ırak pazarina millet serum satiyor buda oksijen maskesi satsin . Yayilsin . İrak buyuk bir pazar saglik konusunda . Arap yarimadasina ortadoguda elit yerlere cok buyuk kompleksler yapabilmeli . Biraz buyumeli . Izmire sıkışıp kalırsa belli seviye yillarxlca tekrr eder .
Para araplarda . Katar dubai riyad ac buraları super saglk kompleksi burdan aldigin 30 dolarsa ordan alirsin 100 dolar adam bası .
O insanaldn parasi var parasi olanda sagligina hersryden onem verr para harcar . Bunları hayata gecirmeli . Illa ki vaddr orda kompelksler ama yetenekli dr ile farkli kompleks ile genis kisima hitap etmeli
Zaman ve para sorun olmuyor bu zamanda aylık %5 e varan mevduat var . Hissede yerinde sayiyor iste daha ne istiyorsunz . Bedava para ile toplayn iste nekdr beklerse size okdr kar .
Haflaikda usd bazlı bir hareket bekliyorm. Belki temmuza sarkack ama o diregi dikecek gibi .
Haaa bana sorarsanz dikmesn bedavadan mal aliyoruz zaten .
10 milyonla 70 den mal alip zarar yazacaginz ayda 500 bin ile 6 aydr firsat veriyor . Bedavadab 3 m lik malinnoldu . Istesen 70 dennalacagib malida 58 den aliyorsun. Oyunu kendi sartlariniza kurgulayn.
Madem bekliyor sizde bekleyecegnz bedava mal toplayacagnz strateji gelistirin
yön konusu 2-3 hafta içinde belirginleşir.. 59.50 üzerinde daha güvenli olacaktır.. adam olacak çocuk 62.00 ve üzeri..
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/26du5kt.png
62 de 92 de bir şeye yaramaz çok yukarı gitmesi gerekiyor 9 ay oldu çocuk doğması gerekir haftaya genel kurul var bakalım neler olucak İzmir de olan arkadaşlar giderse paylaşırsa sevinirim
genel kurul tarihi yanılmıyorsam 9 Mayıs 2024... bu tarihe kadar 9 mu doğurur ikiz mi doğurur izleyip göreceğiz..
yer çok ta önemli değil Rize de olur Burdur da..:kahkah:
bu yanlış bilgi için kusura bakmayın..(kimsede çıkıp, arakadaş bu bilgi yanlış dememiş.) neyse yinede özür dilerim..
son durum ile ilgili teknik bir görünüm paylaşımı yaparak kendimi affettireyim..
aşağıda bir yükseliş öyküsü var
1- sarı kırmızı üzerine çıkar
2- turkuaz roza içine dahil olur
3- mürdüm roza içine dahil olur
4- beyaz sarı kırmızının yolunu keser ve sarı, kırmızıdan ayrılır
5- mürdüm, rozadan ayrılır, şişman kadın sahneye çıkar ve opera biter..
bu güne bakarsak, hali hazırda bu oluşumları gözlemlemek pekte mümkün değil.. kısaca biraz daha zamana ihtiyacı var gibi .. ama kuyruksuz uçurtmalarda her şey bir anda değişiverir.. burada da her an her şey olabilir...
en alttaki yağ yeşili dip seviyeyi gösterir.. sarının dibe yakın olması, olumlu .. ancak sarı diplere yaklaştıkça (uzun kırmızı ve yeşil barlar nedeni ile) zikzaklar çizebilir.. bu nedenle dikkatli olmakta yarar var..
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/jyx3emd.png
5 Haziran diye biliyorum