Erteleme hakký var derken?
Printable View
bazen dusunmuyor degilim. Ireisin elinde kilincinoglunun bel alti kasetleri olmasin.
Ersan mersan vazo terlik, bu iþ ülke menfaati fln deðil. Milletin tek amacý retten kurtulmak iyide, gelenin aratmayacaðý önemli deðilmi. Ersan kim ak. Adamýn ne aðýrlýðý var? Bildiðin medya çomarý. Nasuh mahruki gibi sencer solakoðlu gibi adamlar dururken.
Neyse neye layýksanýz osunuz iþte.
Sonra niye ülke böyle.
Pekii reti yendiniz, 4 maçýn rövanþýný aldýnýz, ya sonrasý?
35 lira olmasý gereken $, %300 enflasyon, iþsizlik, ülkenin 1\3 ü yýkýlmýþ hem insan hem maddi olarak.
Nasýl baþ edeceksiniz?likiditeyi nasýl çözeceksiniz?
Yok hiç bi þey yok. Çalmazsak düzelir. Ýyi de çalýp çalmayacaðýnýz biþey kalmadýki ülkede...
Eðer hükümet deðiþsin, ve apk 6 ay daðýlmadan kalsýn, yemin ediyorum 8. Ayda %70 oy ile geri gelir. Püf noktasý 6 ay daðýlmasýn.
Bakkal Murtaza efendi bile aday olsun Tak partisi kiminle uðraþacak þaþýrsin zaten kardeþim gelen adam neyi yönetecek o koltuða oturduðu anda herþeyi anlayacak gökkuþaðý gibi olacak , bize sadece bizi parlementer sisteme geri goturebilecek koltuktan kalkacak adam lazým burada millet hala kendine kral arýyor ,
Desidero abi koltuða oturdun mu TAK rusya gaz parasýný alalým peþin fiyatýna takistle diyecek, entarili tayfa da yavaþtan sewabýný geri ister parlemento da 600 kiþi azýz yetiþemiyoruz bir de makam araçlarý eskidi der depremin maliyetini de eklediniz mi kuraklýk cabasý
gangnam style olmuþuz onu fark edeceðiz.
Saygýlar.
This is the story.
https://www.gazeteduvar.com.tr/karam...-video-1539560
DUVAR - SAADET lideri Temel Karamollaoðlu, TV100 yayýnýnda, lüks makam araçlarýna tepki gösterdi: "Benimki de Mercedes þu anda, benden önce alýnmýþ. Bir tane var, onu söyleyeyim..."
KK'nýn görevi milleti efsunlamak. Baþka bir iþe yaradýðý yok. Aman aðzýmýzýn tadý kaçmasýn, aman cam çerçeve inmesin, aman reyiz maðdur olmasýn :kahkah:
"Kýlýçdaroðlu: Sanki biz baþvursak YSK hukuka uygun, anayasaya uygun karar verecek"
https://www.evrensel.net/haber/48023...-karar-verecek
E sen o koltukta niye oturuyorsun o zaman hala?Alýntý:
Kemal Kýlýçdaroðlu, Erdoðan'ýn adaylýðýna dair "Sanki biz baþvursak YSK gelecek, hukuka uygun, anayasaya uygun karar verecek. Yargýya, Yüksek Seçim Kurulu'na güvenmiyoruz; bu kadar açýk" dedi.
Nene Hatun'da '' kritik'' buluþma
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...lusma-6678021/
https://youtu.be/XK3Hicxzg_o
KK adaylýðý için aklýma hep bu video geliyor,þu çocuðun þaka ile karýþýk tespiti !?
https://www.sondakika.com/haber/habe...iyen-15675341/
ÝYÝ Partili isimlerin Akþener'e aday olmasý yönünde talepte bulunduðu öðrenildi. Akþener ise bu çaðrýya "Bunu sonra konuþuruz" karþýlýðýný verdi.
Sonra derken; seçime 80 gün kaldý ya.
Ersaaaan koþ burada senin aday olacaðýný sanan Mehmet Akif Lokumlar var
Ýnsanlar basit düþünür...British in gönderdiði haberde AKP nin 5 li ekibi mooommy ile görüþmüþ...Kadýnda masayý devirdi ..
Millet Muhalefet hala söylediklerinin arkasýnda mý ona bakýyor...Moomy YSK önünde yatacaktý a.q gören oldu mu...Ben bir ara YSK nýn önünde deðil de susurluk baþ aktörleri ile resmini gördüm...
Neyse kendi partisine düþman bir seçmen kitlesi ile Ülke de yönetilmez a.q...CB nin 2 dudaðý arasýna sýkýþmýþ Devlet sizce Devlet vasfýný sürdürebilir mi .O yönetim biçimi enkazýn ve ekonomik krizin altýnda kaldý..
Ben ne ekmeðe ne inceye oy vermedim...Vicdanen rahatým...
Neyse siz en iyisini bilirsiniz.
Hani amerikan guresi maçlarý vardýr.guresciler birbirine Allah ne verdiyse girer kenarda seyirciler coþar taraftarlar çýðlýk atar yorumcular yorumlar.her þey gösteri dýr buna raðmen seyri zevklidir heyecanlý dir.bizim siyaset ayný öyle
. Bu seferki çok heyecanlý bir bölümdü.oyunculardan ve senaristler den allah razý olsun.bizim ülkeye gelince zaten öyle de ba ti giz böyle de.cok da anlam yükleme mek lazim
Mes re bi mi ze göre seviniyoruz üzülüyoruz ama çok da anlamlý deðil.bunlar tiyatro ona eminim
Bir yýl o mercedeslerle gel ye iç konuþ saatlerce toplantý yap sonra bes dakikada dagil.dogal mi mantikli mi deðil.pwpeki bu iþ nasýl oldu
Kuraklýk deðil su yetersizliði.
Türkiyenin kapasitesi doldu.
Türkiye nin artan 80 milyon Nüfusu ve büyüyen sanayinin tükettiði yer altý ve yüzey su kapasitelerinde artýk fiziki sýnýrýna geldi.
2020 Tüketimi 8 Milyar m3 gözüküyor.
2022 rakamý muhtemelen 9 milyar m3 civarýndadýr.
Bundan sonraki aþama Elektrik enerjisi kullanýmý ve yapýlacak yatýrýmlarla deniz suyundan su elde etme sistemi olan Reverse osmosis sistem.
Kaçýnýlmaz olarak gidiþat buna gidiyor.
Ya kullaným azalacak yada denizden kullanma suyu.
Daha pahalý su.
Daha pahalý yaþam.
Matematiði zayýf olan beceriksiz yöneticiler nasýl depremi Asrýn felaketi diye suçladý ise yakýnda Asrýn Kuraklýðý diye hava durumunu suçlayacaklar.
Deðerli Dostum Batman Forever ,
Doðru dersin amma, K.K. kendine partiden söyleneni yapýyor bunu zaten biliyoruz kendine malik bi adam deðil , ancak koltuktan tek kalkacak adam o , imamson gelirse 70 ini koltukta görür ahanda þuraya yazýyorum,
Öte yandan Maral teyze çekilirken iki adaya çaðrýda bulundu bu dahi iþin matematiði , felsefesi , psikolojisi , coðrafyasý ve dahi jeofizigi e aykýrý iki kiþiye birden gel aday ol denir mi bunlar melek mi
" - AA sen ol Ekrem kardeþim , ben angaraya daha kanalizasyon temizleyecem
- yok walla olmaz abi , sen ol buyugumsun söz büyüðün "
deyecekler
Böyle çekilme mi olur böyle davet mi olur bu konuþma kapalý kapýlar ardýnda yapýlýr ciddi bi sekilde þahýsla görüþülür , bu AKP trollugu yeminlen .Madem cekiliyon kendin ol veya git biriylen görüþ ikna et imamson veya yavasça ayrýlsýn partiisnden sen de aday göster .
Yani tiyatro , ilahi komedya .Bu Dante
Siz Tükleg nasýl deg
Konu memleketse hepimiz ölelim, yok konu menfaatlerse hepiniz ÖLÜN... tez zamanda
Aynen katýlýyorum, forumdaþlarýn bazýlarý kendilerini fazla kaptýrmýþ...
https://mobile.twitter.com/bellshabe...15678173569024
Hem karada hem de denizde yaþayan canlý.
Birbirine zýt ama ikisindede ayný olan durum için hem hem de kalýbý daha uygun derim.
14 Mayýs týpýþ týpýþ kabul edilecek, KK ya týpýþ týpýþ oy verilecek, Reyiz de tereyaðýndan kýl çeker gibi 5 sene daha kazanacak. Senaryo bu.
Akþener'in masayý daðýtmasýnda MA'yý suçlu bulan sözde muhalifler bu senaryoyu da afiyetle yerler tabi. Niye neden diye soran yok nasýl olsa.