Yüzler gülmeye başlamış anlaşılan. Eeee niye günlerdir kendinize eziyet ediyordunuz ki. Üç beş günlük hareketler mi yatırım kararlarınızı etkiliyor. Bunun bence her gün düşünün :)
Printable View
Yüzler gülmeye başlamış anlaşılan. Eeee niye günlerdir kendinize eziyet ediyordunuz ki. Üç beş günlük hareketler mi yatırım kararlarınızı etkiliyor. Bunun bence her gün düşünün :)
Kredili işlem faiz gelirleri de bu dönem faiz artışları dan dolayı aynı peryodda yükselmiş olmalı.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/e1at0q6.png
43 76 üzerine attığı zaman kanal katlaması 67 50 son çeyrek bilanço döneminde 1 ekimden 31 aralığa kadar hedefi olur hisseyi hiç bir zaman anlık günlük ne yapacağını düşünmeyin trade yapabilirseniz elindeki hissenin % 5 / 10 gibi 10 dakikalık grafik üzerinden bolinger bandın dışın fazla çıktığı zaman yani 20 / 40 kademe olursa sat al olabilir tekrar bandın içine giriyor
yatırım tavsiyesi değildir
https://i.hizliresim.com/tuimpbx.png
https://i.hizliresim.com/jx2d9z5.png
bölündük den 21 temmuzdan sonra oluşan takas . y t d
https://i.hizliresim.com/lhk687n.png
19 temmuzda bölündük den sonra takaslar kim aldığı sattığı net görünüyor cıtı iş yatırım info bu 3 aracı kurum / deutsche / ak yatırım / deniz yat / garantı yat / yapı kredi için çalışıyorlar yatırım fonlarındaki mallarını azaltıyorlar yaptıkları yoğun işlemlerden belli oluyor bölündükden sonra 673 milyon lotlar boşuna yapılmıyor bir gayeleri hedefleri var en yüksek gördüğü yerlerden hızlıca uzaklaşacaklar dökülmeyenlerin bir kısmınıda bu şekilde dökecekler .
Su akarken heybeyi doldurma derdimiz,temeli destekleyen şirketler testere yaparken bir çok şirkette afaki fiyatlamalarla keyif sürülüyor, momentumu kaybedince maliyetlenmelerde zaman kaybı derin olur, aracı kurumlar için momentumu korurken adil fiyatlama stresin kaynağı. İsmen 50 üstü, Info 25-30 arası oyyat 75 üstü kısa zamanlı beklentim. Endeks 11 bin olursa beklentilerim de güncellenir,artık aşağı yukarı ceyreklik hacim ortaya çıktı barış bey sayfasında paylaşıyor zaten bizim odagimiz bilanço hareketi ve faiz kaleminden gelecek supriz kalem( ismen bu konuda sermayesi ve işlem hacmi en yüksek aracı kurum olduğu için beklentinin en yüksek olacağı şirket)
Ben 0 maliyet hisse bıraktım, satmam sanırım. Yaklaşık 2 ayda oldu bir de bu, her zaman denk gelmez. Bakmıyorum çok fiyata artık. Satacak olsam düşüşün başında 8 günlük ortalama kırılınca satardım, 8 kırmızı mum yedim arka arkaya ama toparlayacağımı hissediyordum. Düşer çıkar çok problem yok artık.
Ara donem olduğu için bilançolara daha erken açıklanır.Donem bitmesine 5 işgünü, bilanço açıklanmasına tahmini 35 gün var.Sinir sistemi iyi olan kazanır iyi bilanço beklentisi olan kağıtlarda.Rastgele....
Bahsettiğiniz durumlar borsa var olduğu sürece olacak. Bundan kaçış yok. Bu realiteyi kabullenmek lazım.
İşmen heybeyi doldurduğu sürece yatırımcısı da heybesini doldurur. Bir kaç yıl sonra "ah be 30 lira maliyetli işmenlerim vardı, x2 yaptı diye sattım, şimdi fiyat nerelere geldi" diye hayıflanan çok olacak gibi görünüyor.
Hacim ilk iki saatte ciddi toparlandı 100 milyara dayanacak, 200 ve üstleri 8 bin üstü endekste kolaylıkla gelir. Şirket değerine yansıması süresine nasip diyelim her seans bir realize olan kurum oluyor ne yazık ki. Ak dışında tahtayı kaldıran olmadı son ay
Endeks iyi primlendi çimentolar koç kağıtlarıTüpraş Aygaz tavan yada tavana yakın .. Hadi be İSMEN at artık 40 ın üstüne
İşlem hacimleri artmaya başladı.Gittikcede artacak bilanço dönemine giriyoruz.Yolcudur Abbas ,bağlasan durmaz diye birkaç vardı[emoji779]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeklilik fonları da yeniden Ak üzerinden alım yapmışlar. Hay allah :)
İşlem yine 140/150 ye yol alıyor .bizimki ağır abi gibi.İsfin bile eksiden artıya gecti%2yapti.ayiptir günahtır be
Birinin bı 100 bin lotu var kaldırıp kaldırıp koyuyor ileri kademelere,biri alsa da rahatlasa
Tahtalarda sadece aktif/gerçekleşince görünen, özel platformlardan verilen gizli emirler vardır...Bunları tahtada göremezsiniz...
İzlemekten keyif alıyorum derseniz bilemem ama sadece size gösterilmek isteneni görürsünüz.. :) O dediğiniz lotlar da görmenizi istediklerinden...
sabırrrrrr
Adamlar %3 çıkan endekste amma baskı yapıyorlar yahu...
Endeks düşse de rahatlasak der gibiler :)
Bakalım kaç gün daha tutabilecek...
Ak Yatırıma bağımlı bir Hisse haline geldik.. Hisse dururken Ak yatırımı bekliyoruz..;)
Birileri çıkmasın diye elinden geleni yapıyor, ak olmasa daha 36-37 dolaşıyorduk o da fonlara çalışıyor belli ki. Bank of aldıklarını verdi üç seanstir satıcılı yarın destek çıkmasını bekliyorum, temelde zaten her şey düzeldi bilancoda tertemiz bir sonuç bizi bekliyor
Hay allah emeklilerden sonra emeksizlik fonları da almış 1,3 melyon :) Niye acaba..
Fonların biri alıyor biri satıyor.. Aslında fonların olması iyi..Montanlı alıp montanlı satıyorlar..Tahtada 100 bin lotlar bir anda çiziliyor..
:)
Sığ tahtalarda neler neler oluyor :)
Bugün seans içi biraz baktım...Neler yapıyorlar diye...Adamlar yukarı yüksek lot satışa yazıyor.. Yukarı aşağı marjı kendisi belirliyor....
Her tahtanın sahibi, kendi içinde piyasa yapıcısı var..
Adamlar endeks %3 iken , hisseyi %1 de tutuyor. Yukarı lotları satışa yazmış.. Gören de ya bu tahta gitmez diyor..Alacak olan da tedirgin. Zaten kızınca devre kestirme gücü var ve kestiriyor da zaman zaman...
Yukarıdaki lotlarda alınınca da vay aldılar deniyor...Karşılıklı farklı kurumlardan işlem yapanlar bunlar...Aynı zamanda tahtada hacim ve likidite sağlıyorlar....Bu da önemli....
Sonra öğleden sonra aldı %4 kapattı günü..
Gelsin gördüğü en yüksek 43.80 lere anlarız niyetini..Ama bu işlem hacimleri Ekim ortasına doğru 50 yi çakar gibi gösteriyor.. Kismet.Bu arada birçok kağıt tavanlar yapıyor boşa kürek cekmiyelim[emoji780]
Hacim düzelmesi güzelleşti, endekste volatil düzeltmelerle yola devam inşallah. Düşüşün işaret fişeği genelde Sasa patron satışı ile olur,alıp sattığım bir şirket değil ama dünkü geri alimla endekse destek olacak bir ilgi topladı. Para yer değiştirirken kazanan aracı kurumlarda durmaya devam
Bakalım bugün de kimi tokatlayacaklar.