reise mutluluktan şarkı söylettiniz helal olsun :he: :he:
Printable View
reise mutluluktan şarkı söylettiniz helal olsun :he: :he:
Ne içmiş bu sese bak be:kahkah:
KK kaç yıldır istisnasız hiçbir seçimi kazanamadı. Sürpriz yaparak seçim kazananlar sadece Ankara da belediye seçimlerinde MY dir, İstanbul da Eİ dir. Bunların dışında son 21 yıldır somut hiçbir siyasi başarı yoktur. Bunu hala anlamayanlar aynı hareketleri yapıp farklı sonuç bekleyenlerdir. Bunun sonu hüsrandır.
Bu benim başkan-başkanlığa son oy kullanışım...Bundan sonra meclis tarafına (BB,TBMM) oyumu basar çıkarım...O gece seçim satıldı:vk:...Kendimi zor ikna edip sandığa gittim...
Neyse hayırlısı olsun diyelim...
Bu muhalefet seçimi kazanmaktan korkuyor bana kalırsa. Çünkü kazanmak için geçilmesi gereken yollar gül bahçesi değil. Daha detaya girmeye de korkuyorum ama olaysız bir süreç olmaz muhalefetin kazanması.
Hani diyolar ya A*P istese bile iktidarı bırakamaz diye... adamlar için ölüm kalım meselesi iktidarı kaybetmemek. C*P'nin öyle risklere girmeye değer bir durumu yok.
Her seçim oltayı keyfe keder sallıyor belki bu sefer gelir bir şey diye.
Yahu böyle bir şey olduğunun ertesi günü Türkiye nasıl bir yer olur aklınız alıyor mu? Buna iktidar bile cesaret edemezdi. Etseydiler de ellerine dinamiti alırlardı.
C*P'nin böyle bir blöfü yemesi akıl alır gibi değil.
Tabii ki blöf falan yedikleri de yok. Yukarıda dediğim gibi kazanmaya niyetleri yok. Herkes rolünü oynuyor.
bence ,
7.500 tl alan emekli ,temmuzda zam falan beklemesin ...
Zaten 7.500 tl ve üstünde emekli maaş alanlara haziran sonu enflasyon farkı kadar zam alırlar...
ama Reistir ,
bir emirname verir tebamdaki emeklilere 1.00 tllik , daha bir kyak yapıyorum der mi , niye demesin ?
KK da istifa mistifa etmez oyumuzu arttırdık falan fıstık der bulmuş böyle tebaayı gütmeye devam eder
neyse kalp kırmanın anlamı yok
biliyorumki şuan hepimiz mutsusuz
Helal olsun Erdoğana
Chp nin vekil sayısı azalmasından bahsetti
Bu resmen siyasi bir rezalettir.chp kendi adamlarını sokmak yerine 0.5 oy ile rakiplerini soktu.
Sabah evde yüzde RTE 52 /48 KK dedim , bugüne kadar ortam bozmamak için K. K. ya laf etmedik ettirmemek için de konuştuk, hatta bir de iki kez ceza aldım, ancak kendi resminin arkasına iki belediye başkanı resmi koyan bir adamdan ne beklenir.
Kiliçdaroğlu bir proje adamı olduğunu bile anlayamayacak durumda olan, doğal olarak orada bulunduğunu ve yetenekli olduğunu zannedecek kadar........ bir adam. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç bekleyen bir grup andavala bel bağlamak acınası bir durumdur.
Ülkemize sonuçlar hayırlı olsun.
Benim için konu bitmiştir bu mesele ile ilgili.
($)Açılış nolur bu gece
Dedeee mutfakta 25m3 doğalgaz bedava bol bol video çekersin.
Erman kusura bakmada cahil birisi varsa o da sensin. Öyle bir durumda halk sandığa gitmez seçimler iptal olur yada varsa diğer bir adaya verilir siyasi otorite sarsılır akp siyasi tarihten silinirdi. Biraz siyasi tarih oku buna en yakın örnek tekrarlanan İstanbul secimleridir. O fark bile dediğin durum karsisinda gerçekleşecek farkın yanında solda sıfır kalır.
Gerçekten inanılmaz .. Erdoğan seçim sonrası konuşma yapıyor tüm Türkiye kazandı diyor ardından bu chp LGBTci midir , iyi parti lgbtci midir diyor ?
Söylenecek bir şey yok ..
Ellerinde kazanacak aday var, siyasi yasağı onaylanır diye aday yapmıyorlar. Böyle seçime mi girilir arkadaş? Niye sandığa gidiyoruz o zaman saçmalığa bak.
R*E, KK'ya gel aday ol gel gel sen gel dedi, KK da tıpış tıpış gitti ve kaybetti. Olay bundan ibaret.
Olayı hala idrak edemeyenler var en çok da o canımı sıkıyor. Kazanma ihtimali olan her muhalif adaya siyasi yasak koysun o zaman iktidar :kahkah: Hayret bir şey ya.
Neyse oyna devam. Herkes memnun demek ki. Muhalefet de çok memnun R*E'den :kahkah:
Bu ülkede R*E'nin gerçek oyu 50% değil 100%'dür.
Fikret bila, sözüm ona, solun akil! Adamı, hala kk istifa etmeyecek 10 ay sonra seçim var diyor, nevşin eşit adil ortam diyor, yav soğan hiç tv ye çıkmadan, hiç belediyesi yokken, %5 oy aldı. Demek fonlar bunları bu yönde fonluyorlar.
Peki 4 partiye 40 mv vermesi nasıl bir siyasi başarıdır!
C*P azınlık partisi falan da değil. Resmen H*P'ye yapılan muameleyi çekiyor A*P bu partiye ve C*P seçmeni eğmiş boynunu bekliyor.
Valla şahsen bugüne dek hiç akp li i.ne görmedim gayet doğru dedi lgbt konusunda.
Akşener saat 22’de açıklama yapacak
bakalım
çok uzağa gitmeden
hemen yarın
borsa istanbul tavan mı açılır yoksa taban mı ?
kapalıçarşıda dolar-altın nasıl açılacak
bankalarda vatandaş kendi dövizini çekmeyi talep ettiğinde bankadan ne yanıt alacak ?
kredi fazileri ne olacak ?
mevduat faizleri ne olacak ?
seçim öncesi arap-azeri-rus paralarınının Türkiye'ye akmaya !!! devam edeceği
hatta bu ülkeler için Türkiye hazinesinin adeta DEPO vazifesi görevi yapacağı iddaları vardı...
Londralı mehmet şimşek mi ,
boş verin onu...
Reis varken onu kim ipler
Ben olsam hemen bu gece Şahap ve nebatiye yol verdiğimi açıklarım .
Gürkan zengin. 10 numara konuşuyor.
açık piyasada USDTTRY paritesi şimdilik sakin
bir ara 20.56'yı gördükten sonra 21.15'in üzerinde işlem görüyor...
Kk der mi ki CHP nin oyu %25 ben %48 aldım başarıdır diye.
bir taraf sevindi de, neticeye gelelim, maç yeni başlıyor. yarın dolar ne olacak, faiz ne olacak, enflasyon ne olacak? 10 yıldır fakirleşiyoruz, fakirleşmeye devam edecek miyiz. eğer ekonomide mevcut politikalara devam edilecekse, fakirleşmeye devam.
ekonominin kuralları bellidir, o parti bu parti dinlemez, doğru karar almayanları cezalandırır. tabi hep birlikte bedelini öderiz.
Aman dedem sakın istifa ediyorum falan filan gibi laflar etme bize lazımsın
Kemal Kılıçdaroğlu habertürk canlı yayında: "25 milyon oy aldım niye istifa edeyim"
https://eksisozluk1923.com/25-milyon...deyim--7662228
:kahkah: :kahkah:
Ne diyosak o!
Harfi harfine çıktı ya Mart ayındaki tahminlerim.