bankalara satış geldi... resim değişti
889200---889700 aralığından reverse şort olunur... 888100 altına gelirsede poza yaslanılır
Printable View
Go go go tar tar,pere lazım,çınarcıktan yazlık aldık, kayonco ile, eşya dizihoz ,Rabbım olmayana da nasip etsin,
Güle güle oturun Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olm ben hep suyuniçindeyim ev araba bişii almadım, kuzu işci abiye düşüyor, yapış yakasını bırakma
Ayhan başkanın dediğini yapacan yaptığını yapmayacan. Gidip bilgisayarcı alıp parayı yedirmeyecen. Misal bana boru al dedi ben. Kredi kartından nakit avans çektim onun dediği kağıt ile al sat yaparak kredi kartı nakit avans borcunu kapattım üstüne düğün yaptım üstüne nakit avans çektiğim kadar para kaldı.
sol kasıkta ağrı vardı ultrason çekildi doktoru aramaya korkuyorum ameliyat diyecek diye...
https://i.hizliresim.com/kwa1j9u.png
Herkse tskler, inşallah sizlerin daha iyisi olsun,
Ariston hocam hanımın üstüne yaptık, artık sesimizi yükselt.e şansımıza da yok ettik:he:
Bugün tat gıda ya iki kg kuzu parası yedirdim bir kg kuzuyu başka yerden çıkardım birini yedi. Her ay 3 kg kuzu parası kazanmam gerekir ekstradan. İşçi abinin kağıtlara yapışayim eccuk
Borsada büyük el olduğu belli ama parası sınırlı. Yani kendi cebine çalışan büyük bir el.
.
Normalde devletlerin de görünmez elleri vardır parası da boldur, o tip bir şey yok bence. O el para kazanır sonra başka işlerde gerektiğinde kullanır.
Enkada güzel giidyo
Bazı tahtalarda değişik işlemler oluyor bakalım günün sonunu getirecekler mi
Geçmiş olsun akcay
Çarşamba ayısı nerde kaldı yahu. Killanmaya başladım.
hele onun bunun çocuğunun ettiği zulume bak la
https://i.hizliresim.com/5v3ikl6.jpg
maliyet olmaz... 8903xx--8907xx lerden bi binlik vermek lazım.... yoksa ırzımıza geçecek
................
7670-7890 aralığı ne tarafa kırılacak ?
Bence yukarı :)
Hele şu dış güçlerin, düşmanların, ülkemize komplo kuranların paraları da gelmeye başlasın... Ayaklarına kadar gidiliyor... Artık bi zahmet 3-5 kuruş atsınlar...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TAT Gıdayı alan TV'ye çıktı hisse hareketlendi geriledi gibi.
Hazır gıdada büyüyeceklermiş. Yeni yatırımlar 5-6 yıl sürer dedi. Tat bakliyat ve Tat gıda sinerjisini kullanacaklarmış.
Çok kuvvetli pazarlama amaçlı konuşmadı
Borsacı patronlar daha kuvvetli konuşuyor.
Dünkü satışda çarşamba satıcılarının bir kısmı dökülmüş olabilir
Beklenen çarşamba satışı olmayabilir/sınırlı kalabilir
Akşamı görmek lazım tabii ..pala bu
Günün tepesini işaretleyelim çıtak dayucuğum
8940