Var kesinlikle erbakan fena vurdu o konuda
Fener Bjk nin yaklaşık 35 milyon taraftarı var
Böyle bariz savaş açarsan had bildirirler
Printable View
Tabanlarda cok yer degistirme yok aslinda kilicdar antipatisi kalkmis,bazi sehirlerde akp-mhp birbirini kirmis,buyuksehirlerde belediyecilik primini yaparken emekli destek atmis gorundu. Borsa icin en buyuk stres referandum idi,bu sonuctan sonra anayasa referanduma yurekleri yemez,gerisi hikaye secilen adam hadi buyrun yine secime zaten demeyecekti.
28 Mayıs'ta muhalif seçmen sandığa küsmüştü.
Ben oy atmaya gitmeyecektim ama en son Fenerbahçeli oyuncuları linç etmeye kalkıştılar.
Giydim formamı kullandım oyumu.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi Şimşeğin yapacağı zamlar özellikle vatandaşı etkileyecek vergi vs bundan sonra protesto dalgaları güçlü bir şekilde sahaya da inebilir böyle bir güç oluştu. RTE de bu konuda geri vitesler yapabilir ekonomik adımlar sekteye uğrayabilir. Piyasa bundan sonra adımlara adım adım bakacak. Belki yabancı erken seçim ihtimali ile çekimser olabilir.
Hesaplamama göre seçime katılım 2019'a göre düşmüş.
Seçmen sayısı 4,3 milyon artmış ama kullanılan oy %96 açılan sandıkta 2 milyon geride geride. Kabaca 5-6 milyon kişi belki de ekstra gitmedi.
https://imgbb.host/images/Qgwdc.png
Sonar halka açık olsa 3 gün tavan yapardı heralde. Seçimin diğer kaz***** oldular
Halk ne güzel tokadı vurdu Hatay'da. Halka kulak vereceksin yoksa yersin tokadı. Kulak vermezsen sırada İzmir var Chp açısından. Diğer taraftan da halka kulak vermezsen sırada iktidar var dedi Akp'ye de.
Genel olarak;
Kazananlar
Öncelikle halk, sonra sırasıyla Yrp, Sonar, son sırada kazanan Chp
Kaybedenlerde sanırım AKP ilk sıradadır, ikinci siraya adeta yok olan iyi parti derim, üçüncü sıraya Mhp, sonra da beklenti altı kaldığı için zafer partisi diyorum.
Twitter hisseci höstad tayfa aşırı iyimser. Herkes piyasayı aşırı pozitif görmüş. %5 gap bekleyen bile var. Herkesin (gülben dahil) aynı fikirde olması pek hayra alamet değil.
on screen C64 de radara girenler :ok:
netaş/vrgyo ve seagul/taten ikilisi :)
en az 2 sini tavan bekliyorum :)
Özalda zamanında benzer bir hata yapmıştı,
işçi tarafına uçuk zam yapmış, tüm mühendis üst müdür şef maaşları işçi maaşının altında kalmıştı :)
bir benzeri oldu, ilim irfan bilen emekli 10k, okul yüzü görmeyen %70 zam 17k :)
Emekliye 20 gün içinde taban 20k gelir artık, yoksa erken seçim, tekrar sandık :he:
en zayıf halka emekli idi, şimdi en güçlü halka olacaktır :)
Babayı kazananlardainanmıyor
https://twitter.com/AtillaTasNet/sta...1-_W8Z3wg&s=19
RTE ekonomiyi ameliyat masasından kaldırdı mı şimdi. 1 Nisan oldu hiç bir numara yok. Gıcır gıcır paralar veriyor bankamatik.
Tencere ekonomisi önemlidir.
Emekli önemlidir
https://i.hizliresim.com/3puh1tu.png
Sonuçlarda buralardan birisinin parmağı var gibi..
Kiracıları oy verseydi kazanırdı herhalde Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki de zihinler serbest kalmıştır.
..........
Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Karahasanoğlu: 61 milyon seçmen nezdinde bir akıl tutulması yaşandığı kanaatindeyim
a haber izleyip mansur n is yapıyor diyen ve hayatında Ankara da bırak bulunmayı yakınından gecmeyen insanlar size sesleniyorum.. adam en basit bir icraati bile meclisten geciremiyordu yahu secim zamanı en cok pankart afis propoganda yine adamlar izin verdi de hukumet yaptı bu kdr mutavazidir mansur baskan .... kapak olsun yuzde 100 fark !
Günaydın seçim sonuçları beklediğim gibi geldi..halk kırmızı kartı gösterdi nihayet...bakalım açılış nasıl olcak...alıcılı açılırsa satış fırsatı olabilir....
SONAR Hakan Bayrakçı’nında hakkını teslim edip tebrik etmek lazım İstanbul anketiyle ilgili İmamı önde gösterdi diye ne isaya ne musaya yaranamadı her iki tarafta suçladılar adamı
Adam değerli kaliteli işine hakim dürüst ..bunu gibi adamlara ihtiyacı var bu memleketin
adam 6 ay önce gecti partinin basına dinamik genc yerinde isimler koymaya calıstı inanın zamanı olsa hatta farklı calısmalarla bir cok ili ve ilçeyi yine kazanırdı 6 ay da bu kdr oldu ama... özgür özel bence yerinde biri tez zamanda büyük isler ... ha bu arada bolu belediye baskanı da daha büyük yerlere gelmeli
Kılıçdaroğlu'nun ektiği fidanların boy verdiğiniz atlamamak lazım.
ayhan başkan tebrikler EKGYO viop - 5,17 açtı bana nasip olmadı flat girmiştim..
10.207-10.267 sıralı short yazıldım.
BES Devlet katkısı bugün alım yapacak bence.
ISCTR ve SISE seçim sonuçlarını olumlu karşılayabilir.
Bademspor hisseleri bugün şoku atlatmaya çalışacak.
Bugün özellikle kağıt bazlı volatilite zirve yapabilir ..artık kim kime ....
kazanamadığı için 2 nedenle sevindim
1-hatay depremde en çok yıkılan yer olmasına rağmen depremin ilk gününden bu yana etnik yapıdanda kaynaklı en az yardımı alan yer
en çok yıkılan ev hatayda olmasına rağmen en az ihalesi yapılan ve inşaatı tamamlanan ev sayısına sahip
belki vicdana gelirlerde bu adama biraz para aktarılar birşeyler yapılır hataya
2. chp yönetimine sağlam bi tokat oldu
ceketi koyar kazanırız chp nin değil sağ partilerin düsturu olmalı
chp seçmeni akp seçmeni gibi sorgulamadan koyun gibi herşeye evet demez. gerekirse tepkisini gösterir dedi seçmen
kırklarelindede izmirdede dedi ama oralarda chp daha güçlü olduğundna kaybetmedi
ancak izmirde sanırım şimdiye kadar ki en az farkalrdan biriyle kazandı
sorgulayan yargılayan gereğinde ceza kesen seçmen olmadıkça bu ükede siyaset düzelmez siyasetçi adam olmaz
yıllardır sağ iktidarlar dinci kesim milliyetçi kesim sorgulamadan bindirilmiş kıtalar gibi ho deyince gidip oy kullandığından burnumuz hiç parfüm kokusu almadı
Seçime katılım düşük olmuş.
Artan seçmen sayısına rağmen daha az oy kullanılmış.
https://imgbb.host/images/QOF8I.png