Ne gündü bea, herif asansörde feleği şaştı :he:
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
8.666 maliyet 3 dene lönk devam
Ne gündü bea, herif asansörde feleği şaştı :he:
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
8.666 maliyet 3 dene lönk devam
Senin endeks tavan olmayabilir ama Alperin borusu tavana deydi
Ya bi git Ayasofya abi başka işin yokmu senin :kahkah:
Baa alperin borusunu aldıracan soona alperim kıymatlım suyuniçinde cebelleşecek :drunk:
Durumu netleştirmeden kapanışta hisse almak işime gelmedi yarına ful nakit olarak giriyorum nasılsa borsada fırsatlar hiç bitmiyor
Dün israil tarafından öldürülen hamas lideri tüm dünya gündeminde manşet olmuş, haberler gündem sürekli savaş üzerine,sürekli Ortadoğuyu karıştırıp duruyorlar yakında 3.dünya savaşı çıkarsa şaşırmam.
Zaten ons yükselmesi 3.dünya savaşını satın alıyor deniliyor.
Enteresan gelişmeler. Du bakalım nolcuuk sonumuz.
Stockholm, 18 Ekim (Hibya) Lübnan'ın LBCI haber sitesi, kaynaklara atıfta bulunarak Hamas'ın yurtdışındaki ofisinin şefi Halid Meşal'in, Hamas Siyasi Bürosu başkanı Yahya Sinwar'ın öldürülmesinin ardından Filistin örgütünün başına geçtiğini yazdı.
Abd istihbaratı yerini bulma konusunda israile yardım ettiği söyleniyor
Bugün işler güçlerden fırsat bulup ekrana bakamadık, herif yine vurmuş asansörün gözüne, ekran başında olaydık maliyeti biraz daha düşürürdüm. Neyise
Günün tepesi 10234
Günün dibi 10005
Marj fena sayılmaz
Fırsat bulursam herifi düdüklerim :he:
Yap bi asansör palişkom, bende sokup çıkartayım :party:
Herif benim masaya geldiğimi farketti herhalde piyasada yabrak kımıldamıyo 10040 arasına sıkıştırdı taktayı, la olm boş işler peşindesin, daytradeci olaraktan endekis vobda kimse yenemez dayucuğum beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.
Var mı ortavadeli bi öngörün, yok
Eee nasıl yenecen beni :kahkah:
Çok sevdiğim glibimi atayım, heran makinaya cetun atabilürüm, bunu iliklerime kadar hissediyorum çünkü :drunk:
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=m11EP71FgwucO8lc
Evet ayı piyasasında bu vobu müthiş oynadığım doğrudur :yahoo:
Boğa piyasası başlamadan, ne kadar ütersem kar kardır
Kazanamıyorum diyen arkadaşları anlamıyorum.hiç mi grafikisine bakmıyorlar
2 çeşit piyasa mevcut
1.boğa piyasası = karakteristik özelliği, düşüşler alım fırsatı
2.ayı piyasası = karakteristik özelliği, tepkiler satış fırsatı
Bu fırsatları bu piyasalarda değerlendirememek, enteresan hakkaten
Tohatlı dayucuğum bugün real time online olarak siftah yapamadık, düşsün deye bekliyim pusuda emme düşmüy zalım.
Sen naptın, bugün tırtıkladın mı herifi
Ayı piyasasında olduğumuz içindi sanırım ben daha yeni utandım bugün düşmüş. Elimde de hisse yok. Akşam pazarına bakarım artık itrail İran'a hafta sonu saldırı düzenler mi ki.
Bilmiyorum ki, bunların işi belli olmaz
Bence düzenlemez, hamas lideri öldü
Benim üç kuruş para var Aralık'ta bedelli askerlik yatacak. Oğlan askere gidecek olursa bütün plan bozuluyor. Çalıştığı iş yerinde ortaklık hayali bitecek. Onun için tek seçenek bedelli askerlik. Daha yarısı var ortada kalana bakacağız artık
6 ay gitsin gelsin nolcak ki, ben 18 ay yabtım
Benim zamanda bedelli askerlik yoktu.
Kapattığım lönkü 9918 den yerine koydum, real time online olarak maliyeti 8.555 e çekmiş bulunmaktayım
O zaman bedelli şart olmuş, ortaklığı kaçırmasın
Herif buldozer gibi üstümüzden geçti,
9895
Reisim hünkârım kaç çeton var makinada nasıl alacağız bağış mi yapacağız.
Battık mınakoyu, bu ayularında elinin ayarı hiç yok Ayasofya abi bu haftasonu valizi hazırlayayim en iyisi afrikaya gidelim
Artık topigi kapatirsin veya VOB yapman batarsiniz diye değiştirebilirsin. İbretlik öyküler başlığı da olabilir...
Takılıyorum kızma.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman günün parçası gelsin.
https://m.youtube.com/watch?v=WtKFMgPc9qo
Ben vazcaydım afrikaya gitmekten Ayasofya abi
Büyük büyük bi zat dedi ki,
Batmadan çıkamazsın.
Ölene kadar mokokoyu seçtim, kalıyorum burda topik açık kalsın
Benim çırak nerede yaş tutmaya mi gitti. Yoksa feto yerine bunu mu gömüyorlar.
Bu afrigaya gizli gizli ben den habersiz mi gitti. Oğlum gitme fetonun mezarını sana kazdırırlar
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Öncelikle ayı piyasası devam ediyor, vura kaça vura kaça lönk maliyetini iyileştirebildiğimiz kadar çaba ve mücadele ediyoruz. Alttan alıp deptürünce satarak yuvarlanıp gidiyoruz.
Şuana kadar günün tepesi 9874
Günün dibi 9747
Marj çok az
Haftaya vadesonu münasebetiyle aralık vadeye taşınmalar ufaktan başlamış görünüyor
Son duyum ve kulislerdeki dedikodulara göre ocak 2025 de ralli start vericekmiş miş de miş miş
500 milyon dan fazla teminat tamamlama varmış reis akşama kadar bunun karın ağrısı olur ağşam bakacam ben
Neyise pek bişii de kalmadı şunun şurasında 2 ay 10 gün kaldı.
Geç olsun güç olmasın :party:
Şöyle makinanın deliğinden baktım senin cetonlar gırçılmış gibi gördüm netcez şincik