Bist
Ýmamoðlu riskini nasýl fiyatlayacak...onu emlak bilir
Tahtaya mevzilenmiþ sanýrým... çok helecanlý gördüm gendisini
Alper gördüðün gibi OKUYORUZ yani 😁
Printable View
Bist
Ýmamoðlu riskini nasýl fiyatlayacak...onu emlak bilir
Tahtaya mevzilenmiþ sanýrým... çok helecanlý gördüm gendisini
Alper gördüðün gibi OKUYORUZ yani 😁
bu volitility ortamda ne yapmak lazým .
diye
"pistonlar akýþkanlar mekaniði viskostesi ve kýrmýzý baþlýklý baraj kapaðý ve yeþil baþlýklý gövel kurbaða ve mor þapkalý kamyon þöförü" adlý ekonomi kitabýmda yazdým.
baþlýðý biraz uzun oldu farkýndayým
ama hiç satýlmadý tabi bu da.
:drunk:
Nerden bildi bu acaba aldýðým kaadý diye içinden geçirmiþ olabilü, cevap vermeden tüydü yaw, korkma la biþii yabmýycam taktana :kahkah:
bas pala bas bas bas....:drunk:
Tabi hemen akýllara "btc + 4... dow neden deðil o zaman ? " sorusu gelecektir
Onuda akþam pc baþýna geçtiðimde anlatmaya çalýþayým
1. Lik gitti
"Bas ulan bas... "
la bozkurt sakýn çimento hisseleri alayým deme...
Btc 1000 bastý
Dow 300
% 1
Dimenkki korelasyon varmýþ
Bu konuda son yazýmdýr... herkes nasýl inanýyorsa inanýr... ben böyle inanýyorym
Nokta
Benzine 82 kuruþ zamcik bekleniyormuþ.
Ýmamoglu "ihaleye fesat karistirmak" davasýnýn 9. duruþmasýnda da sonuç yok.
11 Temmuz ertelenmiþ.
Yanlýþ anlama olmasýn, düþmez derken daytradeci olaraktan bugün için dedim, biz kelebek misali günlük yaþarýz. Ptesiye düþerse karýþmam
Biz vobcu daytradeciler düþerken de kazandýðýmýz için yeni dükkana mal koymuþ Ayasofya abiye yanluþum olamaz :kmk:
KUZU emmi'nin baþlýkta bugün 10 sayfa yazýlmýþ... biþiyler olmuþ, karýþmýþ heralda baþlýk... bi okuyayým bakalým ne olmuþ ?
biz zaten her türlü kazanýyoruz :yahoo:
Bahçeli: "Cumhurbaþkanýmýzýn dün Cumhurbaþkanlýðý Külliyesi’nde DEM Parti heyetiyle yaptýðý görüþme hem içerik hem ilerleyiþ hem de simgesel ifade bakýmýndan takdire þayandýr" dedi.
bu öngörüdür...
37bing'deymiþiz
https://i.hizliresim.com/pm98cq9.jpg
31700... ile þorta 5 bing pivan verip... fýkþýrtmýþ yukarý
oyüzden; eðer girersen...al-çýk... demiþiz
yoðsamsa... günlükte 10080 görünüyor, bas otur derdik
eee sarý kafadan tarife yok mu bugün?
elini belli etti. haftaya iyi olabilir.
neden BTC 5... DOW 1,5 ?
https://i.hizliresim.com/mlzylvi.jpg
1- BTC.. % 25'lik düþüþü 5 hafta önce yaptý ve 4 haftadýr 77-78'in altýna satýlamadý ve bu süre içerisinde fiyatý dengeleyerek, bu bölgenin destek yapýldýðýný gösterdi.
2- fiyat 55gho yý kýramadý... ve piyasaya çok bariz bir þekilde buranýn destek olduðu gösterildi
3- macd SAT'ta olmasýna raðmen 0 çizgisinin üstünde
https://i.hizliresim.com/6aflhzq.jpg
1-% 20'lik düþüþ daha bu hafta geldi..
2-55 gho altýna çok sert barlar ile geçildi
3-MACD... 0 çizgisinin altýnda
yani FSPX, BTC'den 4 hafta geride..
bu 4 haftada BTC muhtemel bir dip oluþumu görüntüsünde iken..
FSPX'te... dip burasýmý ? nerede dengelenecek ? EN ÖNEMLÝSÝ... 55 GHO üstüne geçilecekmi? sorularýnýn yanýtý belli olmadýðý için
yükseliþ veya düþüþ oranlarýnýn ayný olmasý beklenmez.
bunlar bile olmasa (100x kaldýraçlý hesaplarý patlatma iþleri olduðu üçün ) normaldede BTC tahtasýnýn, marjlarý açýktýr... normal bir günde % 2 aþaðý, % 2 yapabilir
ama borsa yapmaz... en son bu trump'ýn 90 gün ertelemesi olayýndan sonra, 3 gündür yapýyor bu gün içinde % 2 aþaðý, % 3 yukarýlarý...
TARÝHÝN AKIÞINI DEÐÝÞTÝREN BOYKOT
1955 yýlýnda Rosa Parks'ýn Montgomery, Alabama'da otobüste yerini bir beyaza vermeyi reddetmesiyle baþlayan tarihî süreci anlatýyor. Parks'ýn bu cesur davranýþý, Martin Luther King Jr.'ýn önderliðinde organize edilen 381 günlük Montgomery Otobüs Boykotu'nu ateþledi. Video, King'in þiddetsiz direniþ felsefesini nasýl uyguladýðýný ve boykotun Amerikan Yüksek Mahkemesi'nin otobüslerdeki ayrýmcýlýðý anayasaya aykýrý bulmasýyla nasýl baþarýya ulaþtýðýný gösteriyor. Bu olay, Medeni Haklar Hareketi'nin dönüm noktasý olup, ýrksal eþitlik mücadelesinde King'i ulusal bir lider olarak öne çýkardý.....................
"Beyaz derili olanýn siyah derili üzerine bir üstünlüðü yoktur, siyah derili olanýn da beyaz derili üzerine bir üstünlüðü yoktur. Üstünlük sadece takvâ iledir.
1432 yýl önce Veda Hutbesi'nden Hz. Muhammed
Bu arada vix endeksde hýzlý bir düþüþ var. Abd borsalarý yemyeþil. Henüz düþmeyen bir haber akýþýnýn fiyatlanmasý olabilir.
kimseden ses yok millet seks yapýyor ellam ?
Aysun karaytug /Bloomberght
2 sene surecek bir trent ten bahsediyor.
Yukseliste SAT..
Trump ’un derdi ne?
Remzi Özdemir rezerv para savaþýný yazdý.
https://www.paramedya.com/devami/130...p-un-derdi-ne/
yazarýn deðindiði, askeri ve ekonomi bakýþ açýsýnýndan sonra neler olacaðýný da... yazmýþtýk
küreselcilerin amacý: DEVLETLERÝ BATIRMAKTIR
Türkiye'yi batýrdýklarý gibi...
ÇÜNKÜ: devlet güvendir, babadýr... milletin yaslanacaðý duvardýr
devletler olmayýnca ne olur ? ZENGÝNLER ile fakirler baþbaþa kalýr ve zenginler diðerlerini silindir gibi ezer geçer
havta sonu yine tüm dünyayý batýrmýþsýnýz 3515 ci dünya savaþýný baþlattmýþsýnýz.
ben her havta sayýyom.
yeni topic açmaya karar verdim.
the emlakhound ile hasbihal LXIV yecüc ile tesbihat ve kýrmýzýlý baþlýklý dowjonse and eee meee ile hedef leyla.
baþlýk tabi herzamanki gibi uzun oldu.
kitab yazmayý býraktým.
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
32d
Akýllý telefonlar, bilgisayarlar, çipler ve diðer elektronik ürünleri Trump’ýn karþýlýklý gümrük vergilerinden muaf tutulacak
Bir devasa geri vites daha
ne dedik Trump kýç öpecek dedik baþlamýþ:)
çin onun içinden geçer seçimde sponsoru teslacý elon ve apple ekibi ilk batanlar olur kýç öpmezse tarihede sporsorlarýný batýran baþkan olarak geçer.
Diyorki sahte kabadayý trump ÞÝÝ cim ben bir adým attým sende atta masaya oturalým diyor.:)
Tekrar soyluyorum.
Domalt Trump, bir ticaret erbabi.
Kendi ve yandaslarinin cebimi doldurma pesinde.
Soylemleri ile piyasalari manupule ediyor.
Oncesinden duruma gore short, long pozisyon alarak kendi ve yandaslarinin servetine servet katiyor.
Boyle de devam edecek.
Cin, Avrupa, gumruk tarifeleri ABD falan seyinde degil.
Umrunda Umrunda.
Rahmetli Sevgili Volkan KONAK'ýn kabrini ziyeret edip, Fatiha'mýzý okuduk... çok þükür
https://i.hizliresim.com/6neimlf.jpg
Mekaný Cennet Olsun.
sindo abd bu iþlerden hep karlý çýkmýþtýr :)) onun arabistan ziyareti demek.. arabistanýn bilmem kaç milyar dolar hibesi demek :)
abd diyorki patron benim pamuk eller cebe.
özeti bu kadar..
bunu yapmak zorunda kalýyor ülkeler. çünkü abd cidden yaptýrým gücü olan 1 numaralý ülke.
çin zenginlemiþ olabilir ama dünya çapýnda yabdýrým gücü olabilen bir ülke deðil. 2 ci süpergüç ama mesela avrupa çine tekme atsa en fazla çinde avrupaya bi tekme atar
abd öyle deðil. tekme atarsa sen anca susarsýn yada konuþursun. :)
sebebi belli..
abd bütçe açýðý veren bi ülke.. yani tüketiyor hemde devasa tüketiyor tüketirkende dünyaya para saçýyor .
bütçe açýðý vermeside tüm dünya için iyi. ticaret böyle dönüyor. abd nin bütçe açýðý vermesi abd nin umrunda deðil.
yer içer sýçar afedersin en sonunda hesabý yine sana bi þekilde ödetir:)
anla þunu..
yada fav at bekle... abd bu iþten karlý çýkacak.
herzaman çýktýðý gibi.
Trump cin e ben ettim sen etme itin olayým hafta sonu bir haber gonder demis
Çin yerinde olsam %200 daha yapýþtýrýp batirirdim bunu