bir arkadaş bossanın çeyreksel bazdaki karını atabilir mi ?2018 için
Printable View
bir arkadaş bossanın çeyreksel bazdaki karını atabilir mi ?2018 için
Kağıt sıkışdı kaldı yönünü bulamıyor
Çaktılar malı tavandan
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkürler cefaks üstad takasları fırsat oldukça atarsan çok makbüle geçer
Son durum ne arkadaşlar yabancılar ufak ufak topluyor gibi
teşekkürler cefaks
Euronun yükselmesi bossa için olumlu tekstilde olan arkadaşlar bilir bossa tüm satışlarını euro olarak yapar. Maliyetlerinin çoğuda tl. Bildiğim kadarı ile %70 80 civarı yurtdışı satışları. Çine ihracat yapabilen ender firmalardan olduğunu duymuştum. Avrupaya satışları yanında ortadoğuda etkili olmaya başladılar. Bu yıl bossa yılı olacak. Kapasite arttırımı falan yapıyorlar. Yeni bir kumaş üretmişler haberlerde gördüm. Bence bunlar hisse için olumlu
Gecen yil 156 milyon kur zarari yazdi euro artinca yaklasik 75 milyon euro borc var 31 aralik 6.02 kur ...simdi 6.5 bilancoda 32 milyon zarar yazar diyor euronun yuzde on yukselmesi bakalim ne olacak
Benim bildiğim yurtiçi yurtdışı alacakları tamamen euro olarak hesaplanıyor. Burda mutlaka borçtan kaynaklanan kur zararı nın çok buyük kısmıni kapatacak tahminimce.
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında tarafımca paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık. ( 29.03.2019 tarihli Son güncelleme )
https://i.resimyukle.xyz/4R2fbU.png
Takaslarda 465 bin adet citi banktan deutche banka geçmiş
Burda ne var kimse yazmıyor
Bugün pazarda ciromuzun% 20'sini gerçekleştiren Türk denim oyuncusu Bossa stratejilerinin merkezinde İtalya, Diesel , Replay , Calzedonia ve Imperial gibi müşterilerle birlikte . Ülkemizde, şirket yaklaşan iki etkinlik düzenledi: Mayıs ayında Milano'da, Denim Première Vision'da sergilenecek , Haziran ayında ise tanımlanacak bir yerde sürdürülebilirlik konulu bir toplantı düzenleyecek.
“İtalyan müşterileri özellikle esnek ve yumuşak dokunuşlu kumaşlarımızı takdir ediyorlar ve ihtiyaçlarını karşılayacak özel ürünler ve kapsüller üretiyoruz ”, diye açıklıyor sektörde 68 yıllık deneyime sahip Türk şirketinin pazarlama müdürü Özge Özsoy .
«İtalya'da sürdürülebilirlik büyük önem taşıyor: 2006'nın başlarında tamamen ekolojik olan Reset koleksiyonunu başlattık ve her mevsim bir adım öne çıkıyor. Doğal boyalarla boyanmış pamuktan organik pamuk veya Bci kullanımı, boyalar ve doğal kimyasalların kullanımı ve geri dönüştürülmüş pamuk veya Pet içeren kumaşların üretimi gezegenin korunması için çok önemli konular haline geldi. Ve biz azaltmak, yeniden kullanmak, geri dönüşüm üç kavramların temel öneminin farkındayız ".
İtalya'ya ek olarak, Bossa denim firması, cirosunun büyük bir kısmını% 75-80 oranında elde ettiği Avrupa çapında da takdir görüyor. Özge Özsoy, "Üretim kapasitesindeki artış önümüzdeki birkaç yıl içinde yurtdışındaki satışlarımızı daha da artırmamızı sağlayacak ." Ayrıca birçok Türk müşterimiz var ve ABD'de, Uzak Doğu'da ve Kuzey Afrika'da büyümek için kendimizi yapılandırıyoruz. "
İtalya'da Bossa yaklaşmakta olan iki etkinlik düzenledi: Mayıs ayında Milano'da, Denim Première Vision'da sergilenecek, Haziran'da ise henüz tanımlanamayan bir yerde Yeni Dünya / Sürdürülebilir Denim Programı başlıklı sürdürülebilirlik konulu bir toplantı düzenleyecek .
Denim Première Vision reflektörlerindeki yenilikler arasında, benzeri görülmemiş bitirme teknolojileri sayesinde olağanüstü konfor ve yumuşaklık sunan yeni Eversoft konseptini kaçırmayın . % 100 sürdürülebilirliği olan Future Denim serisi , sorumlu elyafların ve boyaların birleşimi sayesinde yeni performanslarla zenginleştirilmiştir .
Ancak teklif çok geniştir ve diğer yeniliklerin yanı sıra, soğuk iklimler için ideal olan örme, Thermolite ve yün bazlı teklifleri simüle eden dokuma teknolojisiyle üretilen Techknit ailesini içerir. Xplay serisi ve Dreamy kumaşlar , rahatlık için yenilikçi Japon miyabi elyaflı kumaşlar
Kaynak
Kapasite arttırdilar kısmina dikkat https://www.fashionmagazine.it/busin...-milano-102279
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
Durum ne hissede
ılk uc aylık gelmıs 2 700 000 kar gıbı gordum ıyı mı kotu bılmem
%40 civarı arttîrmış karını daha ne olsun 😀
***BOSSA*** BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***BOSSA*** BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 25 Nisan 2019 tarihinde yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısında şirketimiz hisselerinde sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunulması amacıyla, gerekli görüldüğü takdirde, Borsa İstanbul'dan, Bossa hissesi geri alımı yapılması konusunda Şirket Yönetiminin yetkilendirilmesine karar verilmiştir.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar ile ilgili olarak 21 Temmuz 2016 ve 25 Temmuz 2016 tarihlerinde yaptığı duyurular ve alınan Yönetim Kurulu Kararı kapsamında Şirketimiz hisselerinin geri alımı için belirlenen azami fon tutarının 5.000.000 TL olmasına ve geri alınacak azami hisse adedinin ise bu tutarı geçmeyecek şekilde belirlenmesine karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/757883
BIST
(25/04/2019 - 11:47:47)
Aort üstü kapatsın yeter...
Böyle bir firmaya yakışıyormu 2,7 milyon kar anlamak mümkün değil.
***BOSSA*** BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş.( Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
***BOSSA*** BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş.( Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Sermaye Artırımından Elde Edilecek / Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33. maddesi gereğince, Şirketimizin 21.11.2018 tarih ve 894 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında belirlenen fon kullanım planı KAP'ta ve Şirketimiz internet sitesinde yayınlanmış idi. Bedelli sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin denetim komitesi raporu ekte sunulmakta olup, sermaye artırımından elde edilen fonun tamamı kullanılmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758361
BIST
(26/04/2019 - 17:30:29)
Takası bu kadar toplu bir kâğıtta,geri alıma rağmen dönen dolap ilginç;kimse patrona rağmen burada nefes bile alamaz,izleyip görecez...
hacim düşük spekülatif hisse