Bedelli baskısı hala devam ediyor...Haticeye değil,esas neticeye bakmak lazım,bekleyip görelim bakalım.
Printable View
Bedelli baskısı hala devam ediyor...Haticeye değil,esas neticeye bakmak lazım,bekleyip görelim bakalım.
Hesaplarına bedelli hissesi yansıyan varmı ???,bana hala yansımamış,katıldığım çoğu hisselerde yansıyordu,ilginç durum.:notr:
Bedelli sermaye artirimlarinda son gun ruchanlar kullanilir. Bu yuzden bedelliye katilacak arkadaslar sali gunu takastan cikmis parayi hesabinda bulundurmalari gerekli. Pazartesi baska hisse satayim bedelliye katilayim diye dusunmeyin. Pazartesi sattiginiz hissenin takasi carsambaya cikar. T+2 den dolayi.
180-90 lardan alip sattigjm hisseyi 103 ort. Ile aldim saskinlik icindeyim. Ne ara borsa bu hale geldi. Y. T. D.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece bumu,çoğu hisse böyle,bedelli,bedelsiz açıklayan hisseler hep paldır,küldür düşmüştür,üstelik belini daha doğrultamamıştır,2000 önceleri ve başlarında böyle değildi,katlar giderlerdi,sadece bu hükümet zamanında böyle oldu,buda ilginç,demekki tepe üçkağıt peşindeyse,ayaklarıda sallanıyor,hak,hukuk yok,bu durum SPK'yada aynen yansıyor,sonra geldiğimiz nokta bu oluyor.
1.22 tavan çekti,şu an 1.14...işim olduğundan tavandan okutamadık,1.15 Bir bölümünü anca okuttuk,yarın bedellinin son günü,elimde yüklü R vardı,sanırım tamamını devreye sokabilirim,en geç katılım yarın saat 16 !!!
Elinde kulllanamayan ve nakiti olmayip bedelliye katilamayanlarin ruchanlarini alabilirim.kapanis fiyatindan
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok yükseldi,sanmam kimsenin vereceğini,bende E 55.000-R şu an 115.000,yarın bedelliye çevireceğim,25.000 bedelliye çevirdiklerm ise daha hesaba geçmemiş,bir ihtimal yarın 17 cıvarı geçer,onlarda geçseydi 1.15 okuturduk,geri kalanlarda bana yeterdi,mutlaka bunlar 1.50 gösterecek yine...0.98 olduğunda moralimiz bozulmuştu,1.22 tavan çekti yerine geldi,şu an 1.15-16 oyalanıyor,neyse bu seferde bedelliden alnımızın akıylan çıktık,maliyet 1.06 E'de,bakalım bedelliler hesaba geçince ne olacak.
Kapanışa doğru alımlar sertleşti,işlem hacmide öyle...diğer bir hususta bunun gibi bedelli açıklayan milpada 1.25 görülmüştü bir ara 1.27 topladıklarımıda 1.50 postaladık,neden bunu buraya yazdınız derseniz,çünkü buda ona benziyor !!!...sanırım anladınız...ytd.
1.19 fiatlarda sıkıştı kaldı !!!
Kapanış 1.17...işlem hacmi 11.250.000...toparlama yekünü 18.40'da daha iyi netleşir hacimin....bugün fırtınalı bir gündü,iyi it dalaşı vardı,yarın ola hayır ola...genellikle bedellilerin son günü bu olur,esas tango yarın 16'da,ya yön aşağıya,yada 1.50 yolculuğuna göz kırpma...ytd.
Ben bugün 1.15 den aldım. Kötü mü yaptım. Bedelliden haberim yoktu.
Bizde o fiatlardan bulaştık,soluğu 0.98'de aldık,korkarak R aldık 00.10-00.4 arası,4/1 fiatını bedelliye çevirdik-E 1.06-bedelliye çevirdiklerim hesaba geçmedi,çoğunu yarına bıraktım bedelli çevirimi için...keşke 1'den alsaydınız,0.99-1.03 arası çok mal dağıttılar...neyse 1.20-150 arası beklentim var,eğer oraları görürse çulu yırtarsınız...ytd.
1.22-23 arası oyalanıyor...25.000 bedelli hala askıda bekliyor,diğerlerinin tamamınıda bedelliye çevirdik 57.500...1.06 aldıklarımızı okuttuk çoğunu,bir aksilik olmazsa bedelli hisseleride iyi fiattan okutursak bir daha uğramam buna,bana uçacakmış,kaçacakmış gelmez,hisse değişimlerlen nasıl olsa işi hallediyoruz.
Geri sayım başladı,bedelliye katılım son 5 dakika,16 sonrası elinde R olupta bedelliye katılmayanların elinde patlar,ayni oranda bedelliye katılmayanlarda öyle !!!
Yavrular hâlâ hesaba geçmemiş... saat 16.25 olmuş...
çokta fifi fifa :-)
1.15 kapattı,sanırım bedelliye katılanlar biraz satışa geçti...bugün 1.12-1.23 arası gitgel yaptı,olayın seyri bakalım bundan sonra ne olacak !!!:wave:
dogub ta motorlar bayağı soğudu. ısınır
yakında. zaman geldi geçiyor bile...
1.08 görüldü bugün-1.09 kapattı...yarıdan fazlasını 1.15-1.20 arası boşaltmıştık,tekrar 1.05 altına inerse destek veririz,yukarısı ise 1.20-1.50...ytd.
1.08-10 arasına kafayı taktı,sanırım endex 90 yolcusu olduğundan buna pek bakan yok galiba.
Şu refeba; katmr bedellisine girmek sizce mabtıklımı? Sanırım bedelli için 2 tl istiyor lot başı. Hisse şuan 3,20 civarı.
Bugün dansöz gibiydi,1.07 gürüldüğü an destek geldi 1.17 görüldü peşinden...işi bilen bugün çok iyi iş çıkardı:)
Yuh be,biz 1.20 beklerken biri 1.03'e bastı...1.03-1.08 arası alan varmı acaba ?...sanırım anında oralardan toplandı,mecbur bizde 7-8 aldık...bu bir müddet al,sat modunda gideceğe benziyor.
1.06 görüldü borsadaki kar satışları sonucu.neyse alıma devam,nasıl olsa bu fiatlardan alıp 1.15 üstünden satmaya alıştık...ytd
Önceleri çok takılmıştım 5 olduktan sonra peşini bıraktım.bedelliye girmek için maliyetiniz nedir bilmiyorum,ben riskli hisselerin bölünmesini beklerim,duruma göre R satın alırım,bana daha mantıklı geliyor,son 3 üç güne kadar beklerim R tahtadan kalkana kadar,işimize gelmezse aldığım R'leri ya satarım,yada yakarım !!!...Borsada çoğu bedelli yapan şirkelerin hiç yüzü gülmemiştir,sadece vurkaç yapılır,zaten bedelli yapan şirketlerin amaçları bu,bedelli paralarının üstüne yatmak,bunada SPK seyirci ne yazıkki,SPK şirketlerin ayak oyunlarına alet oluyor,birçok şirket voleyi vurup toz oluyor,çok örnekleri var,korkutmak istemem,karar size ait...ytd.
1.07 ustune atıp kalmalı kalırsa bir ivme olabilir ytd
1.10 ustune atıp kalırsa tekrar ivme kazanabilir ytd
Bıraz sanki sirkeleme yapıyorlar gibi
Bugünkü kapanışı 1.15 ustu olursa yarın daha güzel olabilir ytd
Dün 1.18 görüldüğünde gözden kaçırdık,çünkü 1.07-1.15 üstü iyi gidiyordu trade için,kaçıp uçarmı,onada temkinliyiz,çünkü yarı pozisyonlan trade yapıyoruz.