Doco çok toplu, yukarıdan satarak tahtadaki likitidasyonu artırırlar diye düşünmüştüm ama hiç niyetleri yok gibi. Hiç satmadılar. Karşılıklı işlemlerle hiç para girişi olmadan %10 yürüdü bugün.
Printable View
Doco çok toplu, yukarıdan satarak tahtadaki likitidasyonu artırırlar diye düşünmüştüm ama hiç niyetleri yok gibi. Hiç satmadılar. Karşılıklı işlemlerle hiç para girişi olmadan %10 yürüdü bugün.
Kademe bilgisine bakınca hatrı sayılır alımlar görünüyor ama...1500 2000 lotluk...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yaprak kımıldamıyor, yazan çizen kimse de yok. Enteresan.
Kaç kişide kaldıki doco, yazan çizen olsun :)
Sen, ben, o
Daha yukarı fiyatlar için anlaşmanın detayları önemlidir bence. DOCO'nun eski büyüme hikayesini yeniden yakalayabilmesi için uzun vadeli bir anlaşma olması gerekli. Detayların açıklanmasını bekleyecez artık.
eleman alım ilanları başlamış bile .
https://www.kariyer.net/firma-profil...co-12972-42079
Çarşambaya kadar sabredebilirsem iyidir kendi adıma.. Çarşamba günü yeni ay başlangıcı.
Arkadaşlar bır haber düştü seans içinde nakıt temettü verıyor galiba
100 lota 61.62 EURO temettü var.. Bir kaç güne hesaba yatar...
Yeni ayda yeni heyecanlar, bol ve bereketli kazançlar diliyor ve bekliyorum. ..
Dirençler.380-400-415-430...Destekler.325-315-300...Kendime notlarımdır, yatırım tavsiyesi değildir. YTD.
Uzun vadeli kapsamlı bir THY anlaşmasında açıkçası euro zirvesinden başka bir direnç göremiyorum. Kurun bu şekilde yükseldiği günlerde de DOCO'ya aynı zamanda euro yatırımı gibi de bakılabilir.
euro bazlı zirvesi 2016 nisan ayında 100 euro civarı imiş...
An itibari ile 400 lira...
Döviz operasyonu bence daha yolun başında maalesef (ülkem adına maalesef diyorum). Döviz devam ettikçe DOCO da devam edecektir, üzerine birde THY haberi düştüğü zaman ne olacağını merak ediyorum. Ayrıca anlaşma ile ilgili bir beklenti olusturmamak daha dogru olur galiba. Uzun vadeli veya orta vadeli anlaşma.ne olursa olsun, hangi vadede olursa olsun DOCO bu anlamadan her halukarda kazançlı çıkacak.
***DOCO*** DO & CO AKTIENGESELLSCHAFT( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***DOCO*** DO & CO AKTIENGESELLSCHAFT( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
14.06.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
2018/2019 mali yılına ilişkin şirket mali takvimi aşağıda görüldüğü gibidir:
14.02.2019 2018/2019 Mali Yılı İlk Üç Çeyreği Sonuçları
15.11.2018 2018/2019 Mali Yılı İlk Yarı Yılı Sonuçları
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/703373
BIST
(14/08/2018 - 10:05:16)
DO & CO Aktiengesellschaft
Kapanış (TL) : 400.3 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 3901 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 0.57 v
DOCO TI Equity- Öneri :GÖZDEN GEÇİRİLİYOR Get.Pot.%: n.a Analist: uonder@isyatirim.com.tr
DOCO 1Ç18/19 Mali Sonuçları
DO & CO 1Ç18/19’da Bloomberg konsensüs tahmini olan 31,6 milyon TL’nin altında 28,8 milyon TL net kar açıklayarak önceki yılın aynı dönemine göre %14,5’lik artış kaydetti. Daha zayıf bir operasyonel performansa rağmen, finansal giderlerin daha düşük gerçekleşmesi sayesinde net kar yıllık bazda artış gösterdi. Şirketin gelirleri yıllık bazda bir önceki yılki aynı döneme göre %2,7 oranında azalarak 1,14 milyar TL tutarında gerçekleşti. THY tarafında yolcu artışı sayesinde, Türkiye’den yaratılan gelirlerde %28,5 oranındaki artış, Restaurant-Lounge ve Otel bölümü giderlerindeki %27,6 oranındaki azalışı telafi etti.
Konsolide FAVÖK rakamı konsensüs beklentisi olan 110 milyon TL’nin altında, 101 milyon TL tutarında gerçekleşirken, önceki yıla göre %0,9 oranında daralmaya işaret ediyor. Konsolide FAVÖK marjı hafif iyileşme göstererek %8,8 oranında gerçekleşti ( 1Ç17/18: %8,5). Hem net kar, hem FAVÖK beklentilerin altında gerçekleştiği için sonuçlara piyasa tepkisinin olumsuz olmasını bekliyoruz.
Bayram öncesi güzel bir bayram hediyesi vermiş bizim Tosun... Herkese hayırlı bayramlar diliyorum
Dolaşımdaki oran %3.41 ile şu ana kadar ki en düşük değere düştü. Hisse fiyatı nerden nerelere geldi ama gelgelelim bırakın satmayı daha da pozisyon artırdılar.
Yakında tavan tavan 100 euro çekerlerse şaşırmam
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY ıle sözleşme imzlansa da rahatlasak
Bence imzalayacak çünkü şu ortamda başka bir firma gelip ülkemize yatırım yapmaz. Benim düşüncem kaç yıllık bir anlaşma imzalacak önemli olan o. Güzel bi anlaşma imzalarsa ekranı kapatır arsa almış gibi unuturum. Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşar tahtayı ızleyen varmı kademeler sanıyede yazılıyor siliniyor
Yukardan aciliyor 2 gundur.bihaber var gibi sermaye artirabilir.thy olursa super olur .ytd
1/53 bedelsiz potansiyeli var
GM6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Direnç filan kalmadı ortalıkta. Yeni bir çalışma yapmam lazım en kisa zamanda.
Ne oluyor bu kağida beklenti nedir...kimsecikler de yok...
Temkinli olmanın zamanı yaklaştı.
Nasıl temkinli olunur ben bilmiyorum, aydınlatır mısınız lütfen
Benden alan da kazanır inş. Buraya kadarmış doco