genel kurul onaylarsa 8 kuruş temettümü verecek şimdi?
Printable View
genel kurul onaylarsa 8 kuruş temettümü verecek şimdi?
beklentimin gerisinde kalmasına rağmen güzel bir bilanço.. Bu tür sanayi şirketlerinde en önemli unsur olan esas faaliyet karında çok güzel artış mevcut.. yatırımların bitmiş olmasından dolayı önümüzdeki bilançoları çok daha güzel göreceğiz.. Geçmiş zamandan kalan zararlardan dolayı kar orayı kapatmış, ama yinede çam sakızı çoban armağanı az da olsa karın 1 milyonunu temettü olarak vermiş.. Bu şirketi evladiyelik elinde tutan alacağı temettülerle geçimini bile sağlayabilir.. 2. bir emeklilik şirketi..:) Şimdi 2018 1. çeyrek bilançoyu bekleyelim .. SABIR ACIDIR MEYVESİ TATLIDIR...
En çok denetime maruz kalan şirket bu kadar düzeltme yayınlar mı ya. Temettü düşmüş . Son olur inşallah. Ytd
Bence bu adam ky elinde kalan son lotların peşinde ceviz kabuğu doldurmayacak bilanço revizyonları ile kafa karıştırıp duruyor.Artık satan sattı sayın Doğan zamanın az kaldı ocakta otom.parçacıları %25 ihracat artışı beyan etti sende parçacı olduğuna göre 3 aylıkta birşeyler sunmak zorundasın.
Bir kez kesintiyi saymassak yaklaşık 10 aydır burdayım.Haa zarardamıyım hayır ama 10 aya göre getirim de hiç tatmin edici değil.Nerdeyse enflasyon kadar.Sırf bu uyuz kağıdın olumlu bilançolarını,sabreden kazanacak diye beklerken takip ettiğim yüzde yüz primlenen üç dört tane kağıdı kaçırdık.Beni delirten kağıdı baskılayan kişi yada kurumlara endex çıkar bizimki 0,bilmem kaç yapar.Geçen yıl bilançosuna göre +8 milyon bilanço açıklar %0 bilmem kaç prim yapar.hiç hesapta olmayan temettü vereceğim der %0 bilmem kaç prim yapar.son gelen haberlere bakmadım bile çünkü içimden gelmiyor.Anladığım kadarıyla temettüyü aşağı yönlü revize etmiş.Şimdi seyredelim bakalım hiç hesapta olmayan temettü miktarını aşağı yönde revize etti diye pazartesi % kaç aşağı salacaklar.adamlar resmen fırsat kolluyor aşağı basmak için.KENDİ DÜŞÜNCEMDİR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.SAYGILAR.
Haa bu arada 8,90'ları destek yapmadan bu A.K.K. övgülerimi alamayacak.
şubat ayında otomobil ihracatı en yüksek seviyede bakalım nereye kadar sahte baskılarını sürdürecekler piyasa muhakkak tepkisini verecek artı denetlenen bir şirket.YTD
A.Doğancığa bir yardım sandığımı kursak vay vay hisse satım bildirimi yapmış.Bu şeytanlıkları piyasa artık öğrendi sayın Doğan 3-5 lotla hisse baskılanmaz hele hele yukarı çekmeden satış gerçekçi değil evet patronların bu yöntemi tutuyor hisse genelde baskıya maruz kalıyor fakat benim gözümde bu işlem şüpheli sihirli torbanızdan ne çıkacak bakalım çok merak ettim.YTD
ocak-şubat otomobil parçacıların rekor ihracatına rağmen bunda tık yok hatta aşağı geliyor halbuki FMIZIP-EGEEN-COMDO bu parçacılar yukarıdan işlem görüyor hareket var prim var bu sessiz hayvan terli yemez.YTD
Dohol,hurgz ve dgzte de satışı yok, para edecek sanayi ve gayrimenkulu olan şirketlerinde hisse satışı yapmak çok garip.. Paraya ihtiyacın varsa dohol ve hurgzde daha çok mal satarsın, ne diye ditaş ve celha gibi sığ tahtada satış yapıp bizim midemizi bulandıryorsun ey aydın doğan.. Aklıma karel 1,60 lardayken yatırımcı ilişkiler müdürü rıfat saydnın 39,000 lot hisse satışı aklıma geldi. o sattıktan sonra hisse bu seviyelere geldi.. bakalım izleyelim, benim için film 1.çeyrek bilanço ile başlayacak bunlar hep fragman..
aynen usta ben bu hatayı 19.2.2018 özderici gyo 1.53 ten alıp sonraki gün bile bile yades yaptım aynı şekilde patron satışı vardı ve aldığım fiyata verdim evet az aşağı geldi dönmedik başka tarafa kaydık kümeste kaldık 15.300 tl hissem 2 haftada 65.800 olacaktı böyle böyle aç gözlüler yüzünden inat etmedik 28 yıllık tecrübeme rağmen oyuna geldik.Aynen söylediğiniz gibi filmi beklemek uygun sonra abartılacak kadar satış yok ve bir cepten bir cebedir muhakkak.Aracı kurum adları değişir.YTD
6,53 den destek attık 6,43 oldu
Kimseye yatırım için fikir vermek istemem ama, bu t.kağıdı bunu biliyorum..bu saatten sonra 8 olsa ne olmasa ne geçen yıldan bu yana ne hisseler nerelere gitti.ilk çeyrek felan deniyor halen..İlk çeyrekte 10 milyon kar yazsın yine bir ...ok olmaz..iki gün gider ikinci gün döner.yıllardır yaptığı gibi. A.doğan beyin ky yolma kağıdı bu..çerez parasını çıkartıyor burdan.
bu dohol ün satışları pek hayra alamet gibi durmuyor.bilmiyorum belkide böyle düşünmemizi istiyor olabilirler.düşünüyorum da yatırımlar tamamlanmış.bilanço ve ciroda iyileşme var bir de yerli otocularla çalışacak en güçlü belkide tek aday.hakkımızda hayırlısı.
Biz 6.87 den hisseyi aldık alıyoruz adam kendi şirketinin hissesini satıp şirketin hissenin değerini düşürüyor. 5 Mart’ta 7 Mart’ta satışlar yaparak 6.70 civarında olan hissesini 6.30 lara indirdi sanki bugün de satıyor gibi... Hisse daha da düşerse patron satıyordur yoksa 1-2 ay önce 7.69 ü gören hisse Ağustos 2017 de 8.80 i gören hisseyi kim satar ki.. Biz satmıyoruz kendisi satıyor. Satacaksan toptan sat şirketi de küçük yatırımcı sevinsin. 6.87 aldım artık düşmez diye 6.74 aldım 6.70 aldım hala düşüyor gücüm kalmadı artık alacak.. Umarım kaçırdığımız Karel Parsan Celha daha da üzülmeyiz.Ytd.
kardeş patronun sattığı kap a gelen haberlerden belli zaten.
Bu hissede tek handikapın Aydın Doğan faktörüdür diyordum ama bu kadar s....%!!!.....z..... olduğunu tahmin edemedim.. Reis bunun ayaklarını boşuna kırmıyormuş.. Alçaklar satacaksan adam gibi sat, ****** gibi satış yapma..
Bir hisse gidecekse beklentiler gerçekleşmeden gitmesi gerekmezmi sizce...kaç yıldır bu denilenler yazılıp çiziliyor..Bu t.kağıdı birilerine çerez parası kazandırıyor sadece...yıllardır hiç aralıksız yaptığı şey yalan ve üç kağıtla ky ye üstten malı satıp tekrar alttan almak.... örnekmi: celha çıkarken bu arkadan belli miktar çıkar hemen ky ye malı kakalayıp düşürürler.. bilançoyu önceden bildiklerinden yukarı çekip ky ye kakalarlar..Temettünün miktarını bilirler yükseltip aaa daha azmış diye kakalarlar...baktılar bahane bulamadılar elden ele yapıp ky yi çekip kakalarlar..hisse gibi hisseler zaten 3-5-10 a katladı zaten..endex 120 oldu varmı daha ötesi..ben yıllardır bu t.kağıdına yazdım ve malesef hep haklı çıktım keşke çıkmasam...
25 bin daha satmış TEB. Hisse satarak halka arzı artırıyorlarmış. Spekülatif hareketleri önlemek için halka arzını arttırıyorlarmış öyle söyledi yatırım ilişkileri .. Ytd
TEB Ditaş, Mipaz, Celha, Dgzte satışı yapmış... Ytd
nasıl yani. vaktinde yukarılardan halka arz edilip sabırla yıllarca aşağıdan toplanan hisseler değilmiymiş.o hisseler zaten halka arz oranı içindeki ama patronun geri topladığı hisseler olması lazım.yoksaresmi izin almadan kafalarına göre halka arz oranını yükseltemezler.diye biliyorum.
Hem Ditaş hemde dohol aradım
İki yatırımcı ilişkileri de aynı şeyi söyledi. Hisselerin halka arz oranları azmış. Spekülatif hareketler ile hisse çok hızlı çıkışlar inişler olduğunu, hissenin daha stabil olması için artı hissenin gerçek değerini bulmaları için küçük küçük satışlar yapılmasını yönetim istemiş. Geçen senede ve hisse yukardayken neden yapılmadığını sordum o zaman başka CEO varmış yeni CEO nun fikriymiş. İki yatırımcı ilişkileri de bunları söyledi. Ytd.
herkes dohol yatırımcı ilşkşlerini arayıp şikayet etsin sonuçta küçük yatırımcıyı madur ediyorlar.gerekirse spk ya şikayet edip maduriyetimizi bildirelim.yaptıkları tamamen yasal ama yatırımcısının rahatsız olduğunu hissetsinler en azından.
6,30 dan destek attık satmaya devam etmezler inşallah
yoksa % 72 lik oranla gerçek manada t.kağıdı yapabilirler.
0216 5569000 dohol yatırımcı ilişkikerini isteyip ulaşabilirseniz meramınızı anlatın.ama çok şerefli arkadaşlar açma zahmetine girmiyor.aramaya devam edelim.
devlet yetkililerine şikayet etmek lazım eyyy Doğan denince şaşırır ne yapacağını sermaye küçük kara geçti geçmiş yıl zararını kapadı çalışanların kıdem tazminatı parasını ayırdı ocak-şubat oto parçacıların ihracatı geçmiş yıllara göre tepede ve %25 artış var ne var olumsuz olan sen topla halka açık hisseleri TEB de ve sonra ceo muhabbeti yap falan filan olan halka açık oranını çoğaltacağanda niye TEB de hisselerin toplu halde.Arkadaşlar bunlar bir dümen çeviriyorlar bakalım filmin sonu nasıl bitecek.YTD
Ceo yandasları mallanamamıstır !butun işler bitti madem degerini artıracaksınız arsa nın gercek degerini bulalım ama olmaz işlerine gelmiyo.Satacaksınız nekadar satacaksınız kime satacaksınız biz satacagızda alacak kimse yok siz kimle anlastınız da satıyorsunuz.kac komisyon alıyorsunuz bu işten yazık ben celik halat yatırımcısıyım fakat korku filmi gibi ucu acık ne zaman ne kadar satacaksın antın kuntin işler.bunlar yarında derlerki hisselei alacagız.olurmu olur.koca ceo aklına bu gelmiş .Ege endustri kar rakamları kırarken siz hala hisselere sahip cıkamıyorsunuz.Rantcı sırket hamurunda var.Bir oyun var gibi ytd
Gidin bu işi beceremiyorsanın şirketi komple satında bizde kurtulalım sizde.
arkadaşlar burayada yazın ama lütfen verdiğim numarayı arayıp maduriyetinizi iletin gerekirse spk ya yazın bizi madur ediyırlar diye.ben sonunda ulaştım direk numara veriyorum yatırımcı ilişkikeri Banu hanım 0216 5569383 inanıyorumki geri adım atacakkar.