üç ü önümüzdeki günlerde değil bugün kapanışta bulacak
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
üç ü önümüzdeki günlerde değil bugün kapanışta bulacak
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbet bir yerde ele vermeye başlayacak dikkatli olunması gerek diye düşünüyorum
Bu yıl içinde kelebek mobilyaya 10 milyon diğer yıl 20 milyon tl yatırım kararı aldık demiş patron Boydak grubundan da C segmetinde (Mondi) mobilyaya talipmişler ,Zaten Düzce ve Çanakkalede iki büyük üretim tesisimiz var diyor aynı zamanda İstanbul ve Ankara da 50 milyon tl üzerinde arsaları varmış anlaşılıyorki büyük bir sinerji ile Ortadoğu ve Avrupa da zincir mağazalar açacak aynı zamanda enerji yatırımlarıda var bekleyip görmek lazım inşallah hem şirket hemde bizim gibi küçük yatırımcılara hayırlı uğurlu olur inşallah .
Kelebek pek ele vermez bele verir coşturur. Hep karamsarlık algıyı değiştirmez.
YTD.
Amin
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siber güvenlikle ilgili bir girişim başlatıp, İstanbulda havalimanına yakın kendi arsalarına 250 milyon dolar değerinde bir Avm ve rezidans projesi için önemli bir marka ile el sıkışmak üzerelermiş. Kendi İnşaat firmaları Endonezyadan 105 milyon tl lik iş almış .Bu haberlerin bir bir geldiğini düşünürseniz ,ben tahmin edemiyorum. Kesinlikle hiç bir şey tavsiye etmiyor sadece şirketin yetkili kişileri tarafından kamuoyunda paylaşılan bilgileri sesli olarak düşünüyorum, zaten piyasada bunları satın alıyor %70 hisseleri değer kazanmış saygıyla.