Şuna ara taban diyelim.. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şuna ara taban diyelim.. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.50 taş gibi oldu, 155.000 lot destek geldi. 15 lotla 7.32 gösterdiler. Gün sonu çok ilginç olacağını düşünüyorum..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam 7.50 e 200 bin destek girmiş ç, istese yarısıyla tavan yaptırır. Amaç başka yeterince mallanamadılar sanırımm.
Bugün AKGRT > ANHYT şeklinde baya fırsat verdi.
An itibariyle 10 kuruş AKGRT fazla...
7.67 şuan 20 kuruş arttı, yazıklar olsun. Ama bunun da günü gelecektir. Son gülen iyi güler
İş yatırımdan seans sonu 7,87 çizen arkadaş çok merak ettim o çizdiğin mallar dayının oğlunun hesabındaki mallar mı?
Nasıl olsa size emanet edilen paralar deniz yemeyen keriz millet ne olup bittiğinin farkında bile değil.
İyi okusunlar buraları dünyadan bir haber olup lafa gelince bazı konularda bu topiclerde mangalda kül bırakmayanlar.
7,87 çizdiğin malı 7,79 teslim et ne güzel.Bekleseydin biraz yukarıdan satardın.Bu 7,79 a kıyak geçtiklerin kim?Bu da teyzenin kızının hesabı mı?
Saglam bir sirket mantikli sigorta ....iyi olan kazansin.teknik ve temeli cok cekici en cok grafigini begendim !
Al sat degildir.