Dow da 1000 puanlık kayıp
Yüzde 4.1 lik düşüş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Dow da 1000 puanlık kayıp
Yüzde 4.1 lik düşüş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
düzeltmemi krizmi bunun cevabını hala bulamamışlar...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu sorgulamanın hiç bir anlamı yok.
Hiç bir düzeltme bu kadar hızlı olmaz.
Hiç bir sebep aramanın da anlamı yok
Çok hızlı düzelmesi de beklenmemeli.
Tam zamanında topiği açarak uyardık
Para kazandıracak hisse yazmadım çünkü kaosta para kaybetmemek esastır.
Çok büyük üstatlardan mark minervini 7 saat önce attığı twiti vardı şöyle diyordu; yüzde yüzde yüz nakitteyim yakın zamanda piyasanın yeni yüksekler yaparak toparlanma şansı çok düşük..
Sn Doctrine,
Topiginiz hayirli olsun. Yeni kesfettim. Cok guzel bir zamanda, cok onemli bir hususa deginmissiniz, eksik olmayin. Ben de gecen hafta bununla alakali bir iki kelam etmistim Haci Sacro'nun yerinde. Bu kadar halka arz icin milletin kuyruga girmesi, bundan daha iyi satis ortami bulamayacaklari icindi muhtemelen. Netekim de Trabzon Limani, Enerjisa ve Hastanedebunlari yasadik, gorduk. Daha da gorecegiz nasip olursa.
Forumdaslar birbirleriyle kavga ediyrolardi halka arzdann hisse almak icin. Yok 20 kat talep olmus, yok soyle olmus, yok bilmem ne. Halbuki ilk seansta isteyene istedigi kadar verdiler, hem de ekstra kar da ekleyerek verdiler.
Neden hic ibret almaz, hic kendimizi gelistiremeyiz ve neden her defasinda bu adamlar "kaz gibi yolunmak icin siraya giren" bu kadar yuzbin insani, bu kadar kolay sekilde bulabilirler?
Anlamak zor gercekten. Tekrar hayirli olsun. Selam ve muhabbetlerimle,
freesky
PS: Ortalikta bir suru yeni nick goruyorum bu aralar. "Aylik su kadar TL'lik birikim yaparak, asagidaki senetelrden uzun vadeli portfoy olusturdum. Siz ne dersiniz" seklinde sorulari gorunca, aslinda benim icin en onemli ikazlardan birisi gelmis oluyor, tepelerde oldugumzua dair. :)