Sn.kemosabe bahsettigim husus buydu. Bunu seans içinde de yapıyorlar
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app
Printable View
Sn.kemosabe bahsettigim husus buydu. Bunu seans içinde de yapıyorlar
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app
Mr. Joker'in cuma günkü tespiti muazzamdı aslında... 1.4xlarda işlem görürken geçen yıl, 20 bin lotu değil aynı kademeye aynı güne bile vermek mümkün olmuyordu... Şimdilerde ise pasife yazılıyorsunuz geliyor, aktiften boca edebiliyorsunuz... Ki küçük yatırımcı tahtaya girsin, alışsın, mutlu olsun... Deyim yerindeyse yemlensin... Bu tahtadan göçüp gittiklerinde bir gün kime devredecekler onca malı, yoksa, kimsecikler olmazsa yakınlarda bir yerlerde, son tahlilde... Yalnızca bu perspektiften bakıldığında zilin sesine daha zamanın olduğu sonucunu çıkarıyorum ben.. Hadi bakalım, hayırlısı, umarım öyle olur... Selamlar, bol kazançlar...
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
Teşekkürler Üstadım... Yani ellerindeki malı ufak ufak küçüklere yedirebilirler, ilgi doruğa çıktığında ve biz hala şu aracı kurumdaki 1,4 milyon lot duruyor diyebiliriz yani... Başlqngıçta 1,4 milyon lot 2 belki 3 hesaptadır, ama sonunda binlerce parçalı olabilir demek bu aslında ... Takasları günlük al sat değerleri ve diğer verilerle birlikte izlemek gerek... Yoksa sorun çıkarabilir...
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
Slm arkadaş lar takaslara bakılırsa joker abimizin malı vereceğini anladıkları için her vericem dediğin de halktan birileri alım yaptı zannedersem tahta bozulmamış imajı vermek için var bi ali Cengiz oyunu bakalım neler olacak tahta çok menemen oldu bide bu arada avod unuz hayırlı olsun bi ara çayinızı içmeye gelirim.
kağıtta bir hareketlilik var bakalım iyi duruyor
Nasil bugun iyi kapatti sanki bu hafta bir tavan gelirmi dersiniz