Kardeş cok beklersin. Ben kiz idim ,o söz idi. Bu hisse adami verem eder. Allah yardımcımız olsum
LG-E986 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kardeş cok beklersin. Ben kiz idim ,o söz idi. Bu hisse adami verem eder. Allah yardımcımız olsum
Cuma günkü baskı neydi öyle Spek kardeş 23 Marttaki Dünya gazetesindeki haberin detaylarını pek anlamamışsın herhalde. Geldik Nisan ayına bakalım ne yapacaksın bekleyip göreceğiz. Ola ki haber uzun gelir anlamazsın diye aşağıda haber metninden biraz alıntı yaptım şayet haber metni uzun gelmez okuduğumu anlarım diyorsan linki de aşağıda
Ulaşım teknolojileri alanında faaliyet gösteren ABD’li 11 büyük firma yatırım ve ortaklık imkanlarını görüşmeye geliyor…........ Lojistik sektöründe faaliyet gösteren tüm kuruluşlara bilgilendirme yapıldı. ABD’li heyetin “hızla büyüyen Türk ulaşım sektörünü daha yakından tanımak, Türkiye’deki işbirliği ve yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediği†bildirildi. Türk ve Amerikalı firmalar arasındaki birebir görüşmeler, 3 Nisan’da Ankara’da, 4 Nisan’da İzmir’de, 6 Nisan’da ise İstanbul’da gerçekleşecek.
http://www.dunya.com/sektorler/lojis...-haberi-354956
Kendine iyi bak sen bize lazımsın.
YTD
Bu haberi sonuna kadar okudum. Fakat gelen firmalar demiryolu ile ilgili yatırımları var. Rysas ile ilgili bir bağlantı kuramadım.
Sn yakamoz 1971 Reysaşın internet sitesine göz atarsan demiryolu taşımacılığı ile ilgili bağlantıyı rahatlıkla kurabilirsin.
http://www.reysas.com/demiryolu-tasimaciligi
Reysaş Demiryolu Taşımacılığı A.Ş Bağlı Ortaklık ve % 100 ü REYSAŞ ın
Tsk ederim. İnşallah bu haber RYSAS için de hayirli olur.
Bir ortaklık veya satış görüşmesi yapsa 3 tl'ye alamayız bu hisseyi...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üsdat merhaba. Buralarda misin. Yoksa sen de mi terk ettin bizi. Durum iyi gözükmüyor. ne dersin.
Buradayım
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.