beni neyle suçladığının farkındamısın terbiyesizlik yapma ben 21 yıllık borsacıyım ve biçok hıssede yorumlarım var o yorumlarımı bi oku ne kadar isabetli paylaşımlarım olmuş bi gör bera topiğini bi oku zahmet olmazsa zancı
Printable View
gerçekten inanılır gibi değil hısseyi çok iyi biliyorum diye iftıraya uğruyorum
ben bilmediğim hisseyi alacak kadarda zengin değilim
ben aldığım hıssenin herşeyini araştırırım neye yatırım yaptığımı bilmek suçmu
para kazanmak kolaymı hedefin genelkuruluna katılan tek kişiyim niçin zannediyorsun
Arkadaşlar kimse buraya gelin diyor mu? Burası uçacak kaçacak diyor mu? Ben 2 yıl burdayım diyorum. Belki 0.5 olacak ama 2 yıl burdayım. cirolix sakın buraya gelmeyin. Lütfen gelmeyin gidin başka hisseye bakın. Sakın almayın.hisseye aşık ilanları yanlız bıraķın. Aşk acısı çekeceksek biz çekeriz. Aynı kıza bu kadar kişi aşık olmasın. Kızın mabadı kalkmasın. Allah için siz girmeyin. Biz hoşlandığımiz kızı övüyoruz size hoşlandığımiz kıza aşık olun demiyoruz.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
bu sirketin patronu kimdir ve nerelidir gecmişi duzun birimidir??
Biz diyoruz ki bi kız bulduk huyu suyu düzgün terbiyeli inançlı büyüklerine saygılı evlenmeyi düşünüyoruz eğer kabul ederse diyoruz. Bütün çevremize aşktan ondan bahsediyoruz. Sana bizim hoşlandığımiz kişiye aşık ol demiyoruz ki. Mümkünse az kişi olsun kizin aklını celmeyin.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
acaba diyorum hısse 5 lıralardayken böyle bir yazı yazmayan arkadaş
hısse 1. 13 lere düşmüş portföyümün tamamını hedefe taşımayı düşünüyorum
lafı kımi rahatsız eder ? kim patronun adamıdır hadi bakalım cevap