Bizi terkedip başka tahtalarda macera arayan arkadaşlarımıza da buradan selam gönderiyoruz. Umarım başarılı olmuşlardır. Biz bekliyoruz bakalım değecek mi bu kadar beklemeye
Printable View
Ben bekklemedeyim duzeltmenin devam ettigini dusunuyorum satmayi dusunmedim hic. Nasibimizde ne var sa onu alacagiz.
bende herşeyi nasibe havale ettim..bu kadar bekledim biraz daha beklemeyi tercih ediyorum...durdo şu anda bize iyi bir kar da vermiş ama biz daha da iyisini istiyoruz...eğer yeni durdo ciro ve karını artırmış ise o zaman yeni durdonun bir yeni güzel fiyatları olmalı..bu ihtimale dayanarak beklemeyi tercih ediyorum...
beklediğimiz gibi gelmezse de gerekirse karımızın bir kısmında ferağat ederiz.....yapacak bir şey yok...bu güne kadar çok yazdık ve konuştuk ...bunun gereğini yerine getirmek istiyorum...bu kara kanaat edip satıp çıkarsam , herkes beni ağır bir şekilde suçlayacak...itibarımı kayıp etmektense para kayıp etme ihtimalini tercih ediyorum...
eğer ki beklediğimiz ciro ve karlar gelirse de o vakit durdoyu kimsecikler tuttamaz...ta çift rakamlara kadar durmadan koşar keçimiz...
teknikçilerin büyük bir çoğunluğu sattılar...temelcilerin bir kısmı ise hala tuttuyor...bir kısmı ise bir kısmını veya tamamını sattı...bir kaç kurum ise bu süreçte çok iyi bir toplama yaptılar...yabancılarda arkadaşların söylediğine göre 500 binden fazla birikti...haftalar önce bu şekilde topladıkları taktirde bu seviyelere ulaşacaklarını tahmin etmiştik...öyle de oldu...bakalım yabancıların güvendiği şey nedir ??
Kalan 5000 ile bende bilanço yu karşılamak istiyorum lakin bu sene bilançosu olumlu olanı negatif fiyatlama furyası var. Bilanço iyi gelsin de olumsuz fiyatlasınlar sonrası olumluya dönüyor zaten. Ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumlarda yazılanlar göre ky kardeşlerimizin çoğu kararını realize etmisler...veya cogunu satıp az bir kısım kalmış gibi duruyor...anlaşılan o ki bu defa ky lar karlarini realize etmisler.helal hoş olsun.
Büyük yatırımcıların kağıdı çıkartıp ky ların kucağına birakmasina müsaade etmemisler. İlk defa.tuhafima geldi...
Bundan sonra varsın büyük yatırımcılar düşünsün.zarar ederlerse kendilerine kar ederlersede kendilerine.
Ky adına güzel bir durum.karını realize eden herkesi tebrik ederim