Bir yıl da finansman yükü için eklemek lazım diye düşünüyorum. :)
Finansman yükü az olsun diye bir kaç yıl daha az temettüye bile razı olabiliriz aslında. Yeterki şu çalkantılı dönemde yüksek borç olmasın.
Printable View
Çok kelepir bir fiyat olmazsa sıkıntı yaratacağı aşikar. Gördüğüm kadarıyla başlıkta yazan bizlar bu konuda mutabıkız.
Son dakika satışları ilginçti, daha da ilginci yoğun son dakika satışına rağmen kapanışı, 12.73 ağırlıklı ortalamanın üzerinde bir rakam olan 12,85'le yaptı. Bu da birilerinin hisse toplama eğiliminde olduğunu gösteriyor. Yani hissede alım satım taraflarında dengeli bir mevzilenme var.
Bugünkü fırtınada gün içinde dahi ciddi bir dalgalanma yaşamadı. Ben ufak bir kaçamak bile yaptım, biraz YGGYO satıp yerine çok ucuzlayan AKMGY aldım. Başlık altında günah çıkarmış olayım böylece. :)
..kısa düşünmem genelde..yggyo daki beklenti devam ediyor..sağa sola kaymam gyo larda genelde
birde yggyo ilk kurucu hissedarlarından oldugumdan ( sene 1995 et balık kurumundan özelleştirme ile 30 milyon dolara aldık gimat esnafı olarak ).Garanti işe bakarız biz.Ankamall türkiyenin en büyüklerinden ..Ankaradaki bütün avm ler batar en son bu kalır o yüzden devam )
dün 230 bin lot tekstilden alış var
Pagyo daki payını arttırmaya devam ediyor..
Aynı zamanda ihale sürecide devam ediyor
500 milyon civarı bir rakama biterse
3-4 sene sonra şu anki temettünün 2 katına yakın temettü gelebilir :))
Yatırım tavsiyeside değildir
Hayırlı sabahlar...
500 milyon değil ben kdv dahil 761 milyona da fitim, inşallah 500 milyon olur...
Bugün pagyo oranı %5.17' den %5,21' e çıkmış, toplam adet 4.529.969...
Bir eklemede pagyo' nun 87 milyon nominal hissesinin sadece %29,06 oranında olan 25.284.387 nominal hissesi fiili dolaşımda...
Fiili dolaşımdaki oranımız %17,92...
Muhtemelen 4,50 - 5,00 arası alacağız diye yönetim kurulu kararı vardır diye düşünüyorum, böyle alıma devam ederlerse yakın zamanda fiili dolaşımdaki sayıyı sahipleri borsaya kote edip satmazlarsa daha da sığlaşacak, fiyatı da 5' in üstüne atacaktır, ben onu merak ediyorum o zamanda almaya devam edecek miyiz acaba?
Teklif onaylanmamış ewet :)
bizimkiler kesin alttan topuklamıştır
Bence Yeniden bir ihale yapacaktır TMSF
Muhtemelen fiyatı düşük bulmuştur
Balıklama atlamayacaklarını sana söylemiştim:)
Ticareti ve AVM ciliği iyi bilen insanlardan oluşuyor yönetim
İnce eleyip sık dokumuşlardır..Çünkü basında yansıyan kira bedeli şişirilmiş..ona göre fiyat vermişlerdir
Alttan topuklamışlardır ..çünkü şu anki piyasada alıcının olmayacağını tahmin etmişlerdir.çünkü basında konuşulan kira şişik ..haliyle muhammen bedelde şişik..kimsenin girmemesinin sebeplerinden biride bu ..metrekare ankamallın yarısı biçilen değer eşit ...olacak şey değil bence...birde metrekare fiyatları Ankara'da daha yüksektir üstüne üstlük.
.Birde iki senedir markantalyayı kayyum yönetiyor ,kanımca AVM nin işleri düşmüştür bu yüzden..yani eski hali bile yoktur
Yatırım tavsiyeside değildir
Ben ortakları tanımıyorum ama düzgün insanlar olduklarını YGGYO'nun temiz bilançosundan anlayabiliyorum. Basiretleri bağlanır da bir hata yaparlar mı diye endişelendim. Neyse ki siz haklı çıktınız, konu da şimdilik kapandı. :)
Laf arasında bu başlık ve benzeri AKMGY-PAGYO başlıklarına inanın başımı dinlemek için, işi bilen insanlarla iki kelime etmek, iki satır düzgün yorum okumak için geliyorum. Diğer gyo başlıklarında, başta ekgyo, isgyo plmak üzere kan gövdeyi götürüyor, küfür hakaret almış başını gidiyor. Hissemize ve başlığımıza nazar değmez inşallah.