Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa 23:56'da geldi bana haberi. Dövize baktım bi hareket yoktu. Tatil başladı artık bişey olmayacak :) Valla ben dolarda düşüş bekliyorum, neler oluyor ama dolarda tık yok, TL karşısında tutunamıyor:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Valla ben dolarda düşüş bekliyorum, neler oluyor ama dolarda tık yok, TL karşısında tutunamıyor:) Ustad napacaksiniz dolari. Alin fili oturum mis gibi 24 kusur veriyor 😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad napacaksiniz dolari. Alin fili oturum mis gibi 24 kusur veriyor Ya da Nkolay'ı %25,15'ten 1 yılda garanti faiz.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ya da Nkolay'ı %25,15'ten 1 yılda garanti faiz. Hadi ustad. Yapalim de p.tesi nkolay yapalim Kafamiz rahat eder
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ya da Nkolay'ı %25,15'ten 1 yılda garanti faiz. NKolay hepimize vurgun yapacak, o olacak sonunda.
Alıntı: Originally Posted by karkacxx NKolay hepimize vurgun yapacak, o olacak sonunda. Ya karkac ustad Tam karar vermistik heves birakmadin 😃😃😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Hadi ustad. Yapalim de p.tesi nkolay yapalim Kafamiz rahat eder Valla ben bir miktar düşünüyorum, pazartesi alım yapacam, küçükte olsa
Alıntı: Originally Posted by myfinans Valla ben bir miktar düşünüyorum, pazartesi alım yapacam, küçükte olsa Kucuk derken ne kadar Bende oyle gireyim madem😃😃😃😃