Gselman erol the best ve kenan kendinizi tutmayin.ne dusunuyorsaniz yazin .yorumlariniz faydali oluyor.teskkurler.yt.
Printable View
Gselman erol the best ve kenan kendinizi tutmayin.ne dusunuyorsaniz yazin .yorumlariniz faydali oluyor.teskkurler.yt.
Çok teşekkür ederim, yazılarımın tümünü okuduysanız ? söyleyecek çok fazla bir şey yok, günlük haftalık değişiklikler olabilir, ancak 2020 için daha halen çok umutluyum, belirgin fiyatlarda teknik ve momentuma göre sat al veya al sat yapıyorum(yatırımın bir kısmı ile,diğer kısmı uzun vadeli ), ancak bu yıl çıtayı yükseltmem gerektiğini hisse zaman olarak erken hareket ederek gösterdi ve daha yüksek fiyatlara ulaştığını gösterdi tl bazında tabii, döviz bazında hareket diplerden başladı ve baya yolu var görünüyor, şimdilik dip 1 tl civarında , yukarıda ilk direnç 1,60 civarı ve orayı geçerse 2,20 lerde , piyasa şu an ağır hisselere girdi ve orada daha gidecek yol var, ne zaman orası yavaşlar ve menderes hakkında yükselişi teyit edecek ilave haber gelirse ? 2 tl ile 5 tl arası oturur diye düşünüyorum, bu işten kim anlar ki , siz siz olun ve kendiniz bilin paranızın kıymetini !!!!!! (y.t.d.) :drunk:
çanak derinliği 75 kademe çanak üst kademe 1,35 orta vade hedef 2,10 tl. fincan tamam kulpu taktı, hacimle birlikte izlenebilir.
syn gselman bu alnus 5m lotu is yatırıma dün devretti ama takaslarda 11m lot artıda görünüyor saat 5den sonramı düşer acaba o takas
Kağıda gelirsek klasik çırpma devam ediyor. aort 1.3950 ve en kötü kapanışı endeks aşırı salmazsa 1.38-39 olur.Bize yine 1.41 ten çeyreği taktırdı ve 1.38 den geri verdi sağolsun.
Malnus ve ekip geldi ve bende 1.44 den yüzlüğü çaktım.Şimdilik bye.
aynen benim kafa gitti önceki gün oldu diye işleme k. bakma