Ben cepten bağlanıyorum Safari kullanıyorum (iPhone) herhangibir sorun yok ama bazı tarayıcılara virüs bulaşabiliyor, komple bir tarama yapmakta yarar var sorun çözülmezse sorunu Google yazın kesin bir çözen paylaşmıştır
Printable View
Dolarını sat kampanyası 27-28 kasım tarihlerinde sosyal medya aracılığıyla başlamıştı o günkü dolar kuru 3,41 civarı yaklaşık 3 ay önce, herkesin ve hepimizin algısıyla zaten hergün oynanıyor yani gaza gelenler oturdukları yerden gaza gelemediler, ben kasım ayında %40 olan döviz pozisyonumu dolar 3,10-3,15 arasında gidip gelirken bu fiyatlar pahalı diyenlere biraz itimat ettiğim için artırmamıştım...
Yazınızıda okumuştum bu arada okumasam niye cevap yazayım; şunuda söyleyeyim dolar 3,75 civarı abim aradı dolar alayım mı diye bekle abi her yer toz duman olay netleşsin ben olsam beklerdim dedim dolar o zaman 3,75-3,83 gitti geldi şuanki durumu malum...
Ama uygun bir yerlerden yeni alım yapacağım inş 16 Nisan öncesi ....
Sizinki şuna benzemiş geçen şubat 12 derecede 100 kilo domates üretmiştim bu şubat aynı sıcaklıkta neden 80 kilo ürettim?
Domates üretimine sıcaklık dolaylı etki olsa da üretime etken olan yüzlerce neden vardır. Faizde de böyle.
Dolar çıktı neden faiz çıkmadı demek çok mantıksız. Dolar düşerken faizlerin çıktığı-düşmediği zamanlar da olmuştu.
Hatta çok yakın örnekle Dolar 3,95'deyken 11,25 faiz veren bankalar şuan Dolar 3,55'e düşmesine rağmen 11,50 veriyor???
Finansal piyasaları neden-sonuç ilişkisiyle değerlendirmek sizi yanıltır.
t-bank dolar 3,95. bugün %30 oraya kaydırdım. vade haziran başı
burgan,odea,t-bank karışık gidiyorum. deval riskim yok kafa rahat üstünede %4 faiz. daha ne isteyim