-
10 Aralık ABD'de Türkiye ile ilgili yaptırımların başkan tarafından karara bağlanması var acaba dün yapılan hareket olumsuz bir karar çıkarsa diye kağıttan çıkma mal boşaltma diyebilir miyiz ancak dünkü alımlar yatırımfinansman ve global alımlarıydı yarın yabancıya aktarılacaktır yabancı girişi mi diyebiliriz kesin diyeceğimiz birşey var bu şirkete bu spek yakışmıyor tam bir .........
-
borsanın en hantal en ağır eşşek hissesi bizim hissemiz spek boktan .yabancı dahi al ver yapıyor üç beş kuruşu düşünüyor .
-
bilanço düzelmeden borusanda hareket olmaz bizlerde hammal gibi sadece tasıdık .batık firmalar masa sandalye sahibi firmalar .uçtu bire on bire yirmi yaptı borusansa yerinde sayıyor .lanet hisse
-
-
sabah vermedim ama 16 50 den verdim çıktım .kalanlara bol şans inş daha sonra tekrar gireriz zaten çok aşşagıdan almış olsaydım uzun vade beklerdim 16 00 dan girdik gitmedi tutatsız gördüm gevser gireriz gevsemesse sineye çekeriz .kalanlara önce sabır sonra bol kazanç dilerim
-
Trump, CAATSA yaptırımlarının da içinde olduğu Ulusal Savunma Bütçesini/Yetki Belgesini Veto edeceğini açıklamış..Belki paketi olduğu gibi veto eder, demirçelik sektöründeki hareketlilik sadece demiryolları için değil belki bu haberi satın almak için olabilir..çıkardığı hisseyi mutlaka yukarıdan satışa geçen brsan adet haline getirdiği bir hareketi de borsa yükselirken o gün ölü taklidi yapıp ertesi gün beklenilen hareketi yapması.. hayırlısı olsun beklemeye devam..
-
[IMG]https://i.hizliresim.com/JzSHeM.jpg[/IMG]
Aylık grafiklere baktığmızda, her şeye rağmen istikrar abidesi olmaya devam ediyor. Orta ve uzun vadeli düşünenler için sıkıntı yok.
-