Tamam, anladım. En büyük Fenerbahçeli (!) Sizsiniz.
Size sormadan kimse başkan adayı olmasın,
Kime başkan diyeceğimizi de bundan sonra Size soracağız.
Printable View
Tamam, anladım. En büyük Fenerbahçeli (!) Sizsiniz.
Size sormadan kimse başkan adayı olmasın,
Kime başkan diyeceğimizi de bundan sonra Size soracağız.
Fenerbahceyi kim hakettigi yere gerirecekse o başkan olsun...
Amaaaa ben ligde şu kadar şampiyonluk gorecem, uefa kupasini alacam, samp.liginde final oynayatacam diyen biri seçilirse veeee dediğini yapamazsa başarısizdır....vaadini yerine getiremeyen özür dileyip bırakmalidır...
Kim olursa olsun sözünün eri dürüst insan olsun, en önemliside kendini Fenerbahçenin üzerinde görmesin...
Siyasi partiye döndük hep vaad hep vaad... icraata gelince 1 katrilyon borç, avrupada adı sani duyulmamışa elen, ligde 4. Olmak için yırtın !!!!
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben size gelecekten bahsediyorum onuda gormezden geliyorsunuz...
İrfan can kahveciyi bile basaksehire kaptıracak kadar aciz durumdayız, adebayor bize gelmedi basaksehire gitti...Adamda fenerbahce sevgisi olmasa mehmet ekiciyi bile alamıyorduk...
Siz durumun vahametinden habersiz Azizi desteklemeye devam edin....
Ben dedimki Bu baskan bu taraftara kendini yuhalatacak....burada bunada tepki gösterildi sonuç ne oldu yuhalandı !!!!
Alex de Souza Aykutun tekrar takımin başina gecebilecegiyle ilgili konuştu
''Her an yalan soyleyebilecek birisi'' ''cristian baroninin 10 numara olarak oynayabilecegini düşünecwk kadar futboldan uzak birisi''
aykutta alex de bu takıma fazlasıyla hizmet etmşlerdr
aykut şike davası süresince dimdik dururken alex kaptanlar toplantısına bile katılmamıştır
üstelikte katılacağını söylemesine rağmen
genede kendisine teşekkür eder brezilyadaki hayatında mutluluklar dileriz olur biter.
eski defterleri açan takıma kötülük eder
Fenerbahçe 3 Akhisar Belediyespor 1 artık önümüzde ki maçlara bakalım arkadaşlar.
Bende ayni görüşteyim, ikisinede tesekkür edelim,bundan sonraki hayatlarinda başarılar dileyelim....
Bunu yapmazsak ve Aykut hoca olursa bu Fenerbahçeye basarı getirmeyecektir, ben burdayım, olursa hep beraber göreceğiz...haklı çıktıgımda yine kızmayın....
Ben Fenerbahçeliyim...
Aziz yildirima düşman veya dost doğmadık, 3-4 yil oncesine kadarda Fenerbahceye yaptıklarını (hem inşaat anlaminda hem taraftar zihniyeti anlaminda hem başarı anlamında) yürekten destekledik...
Son yılarda yaptıgı transferler ile, gerirtiği hocalar ile ve yanlış parasal politikalar ile Fenerbahçeye telafisi güç zararlar verdi,vermeye devam ediyor düzeltmek icinde ciddi bir gayreti yok ( aykutu başa getirmek gibi) Eleştirimiz Fenerbahçenin hakettigi konuma gelmesi için...şu an birak hakettiğimiz noktayı 10 yıl oncesini mum ile arıyoruz...Anelka,ortega,,apiah, r.carlos gibi dünya yıldızlarının yedek bekledigi Fenerbahçeden sahada gezinenlerin as takımda firma giydigi Fenerbahçeye.....
Fedderasyondan,Mhk sına na tüm Fenerbahçe düşmanlarını çatlayacak bir takım olana kadar eleştireceğim kimse kusura bakmasın...Bunu rahatlıkla başaracak potansiyel var tek lazım olan adam gibi yönetim