Arkadaşlar yanlışlıkla qnb üzerinden arz için talep gönderdim. Ama almam gerekenden az aldım. Tekrar emir gir dediğimden 17tlden emirin var aynı fiyattan girilmez diyor ve revize edemiyorum. Başka banka üzerinden yapsam nasıl olur sizce. Aynı tc numarası üzerinden işlem var diyip kabul etmeme durumu olurmu sizce.
Merhaba,
Ben Yapı Kredi ve Garanti üzerinden iki ayrı şekilde yaptım. Siz de deneyebilirsiniz.
17-12-2020, 22:10
denklem
Alıntı:
Originally Posted by sametsaglamm
Arkadaşlar yanlışlıkla qnb üzerinden arz için talep gönderdim. Ama almam gerekenden az aldım. Tekrar emir gir dediğimden 17tlden emirin var aynı fiyattan girilmez diyor ve revize edemiyorum. Başka banka üzerinden yapsam nasıl olur sizce. Aynı tc numarası üzerinden işlem var diyip kabul etmeme durumu olurmu sizce.
krvgd da ben farklı hesaplardan aldım verdi.ama belli olmz bunların işi
17-12-2020, 22:27
sametsaglamm
@denklem @WinGman cevaplar için teşekkürler. Mesai saatlerinde bankayla da iletişime geçecegim yarın kesin sonucu yazarım.
17-12-2020, 22:36
altınorta
Alıntı:
Originally Posted by cafer76
Fason urettiriyor fabrika yok ne yurt içinde ne yurt dışında
Enteresan, en azından montaj yapılan bir yeri bile yok yani.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
17-12-2020, 23:12
MMF 1
Alıntı:
Originally Posted by hayek
talep edilen miktarin %5-6'si kadar max. gelir diye dusunuyorum.
Daha fazla geleceğini düşünüyorum.
%10-15 rahat gelir..
is the average of five people around the human..
17-12-2020, 23:16
koz42
Alıntı:
Originally Posted by sametsaglamm
Emri iptal ederek yeniden girebilirsiniz.
17-12-2020, 23:34
hayek
Alıntı:
Originally Posted by MMF 1
Daha fazla geleceğini düşünüyorum.
%10-15 rahat gelir..
is the average of five people around the human..
yani bana gore imkansiz %15 hatta 10
%8 gelirse bile buyuk bir olay
17-12-2020, 23:36
mterdemli
Alıntı:
Originally Posted by hayek
yani bana gore imkansiz %15 hatta 10
%8 gelirse bile buyuk bir olay
Yüzde 10 dan fazla gelmesin zaten. Gelirse olumsuz algılanır. Katılım ne kadar çok olursa o kadar iyi olacağı düşüncesindeyim.
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi