23.92-32.04 arası bir yükselen üçgen görüntüsü hakim KONKA'da ve beklentim yukarı yönlü kırılması. O sebeple fazla ayrı kalmak istemediğim gibi lot sayısını da 2 katına çıkarmayı tercih ettim. YTD
Printable View
23.92-32.04 arası bir yükselen üçgen görüntüsü hakim KONKA'da ve beklentim yukarı yönlü kırılması. O sebeple fazla ayrı kalmak istemediğim gibi lot sayısını da 2 katına çıkarmayı tercih ettim. YTD
GSDDE tavan olmuş.. Cuma sattığım fiyatın % 4.5 üzerinde.. Onu satıp yerlerine koyduğum KONKA ve MERCN'ların toplam getirilerini yakaladı. Belki de geçecek. Cuma MERCN gidip, KONKA yerinde saymıştı, bugün de tersi oldu. KONKA'yı biraz daha yukardan satıp aşağıdan altına koyduğum için biraz daha marj açtık, onu dahil edersek, hala GSDDE tutmaktan avantajlı da olabiliriz. Değiştirdiğim için pişman olacağımı çok düşünmüyorum şimdilik. Olursa da can sağlığı, yapacak bir şey yok. İnsanın bir şeylere içi soğuyunca, ondan gelecek hayır başka yerden gelsin deyiveriyor. Belki de üstündeki fazla yük bizmişizdir, kimbilir?
Hüsnü Hocam ardyz temettücük mü veriyor:)
KONKA 33.58 Satış (Tamamı)
KERVT 8.94 Satış (Tamamı)
ARDYZ 6.11 İlave (% 8 ilave yapıldı)
BNTAS 4.33 İlave (Lot Sayısı 2 Katına Çıkarıldı)
KRTEK 21.62 Alış (Diğer Hisselerle aşağı yukarı eşit ağırlıkta)
KONKA ve KERVT daha aşağıdan (gelirse) alma amaçlı kar realizasyonu yaptım.
KONKA'da kırdığı yükselen üçgen çizgisini onaya gelince, ki onaylarda genelde biraz da çizginin altına sarkıyorlar, tekrar almayı planlıyorum. Evdeki hesap bu.
https://i.hizliresim.com/guhtbuy.jpg
KRTEK
Daha önce takip listemde olduğunu, büyümesini ve değerleme rasyolarının ucuzluğunu beğendiğimi, ama borç yükünün biraz fazla olmasından dolayı almakta tereddüt ettiğimi söylemiştim. Teknik olarak izlediği logaritmik trend kanalının alt band aralığına değip dönmesi ve çanak kırılımı bölgesinde olması ve tekrar yukarı dönüş emaresi vermiş olması biraz risk alıp KRTEK alma kararı vermemi sağladı. Portföyde bir tekstil hissesi tutmayı planlıyordum. BLCYT ucuzluk harici tatminkar idi, ama ucuz değildi. Burda ise borçluluk soru işareti. Hayırlısı diyelim. Nasipte varsa kazanırız, işler yolunda gitmezse stop oluruz.