Bugün 23 ü geçmeliyiz
Printable View
Bugün 23 ü geçmeliyiz
Salvo yapmalı
Bu hisseyi baskılayanlar kurumlar başkası olamaz yoksa öyle lap lap lap satışı ky yapmaz yapamaz
İnvestingde zamanı geldi mi diye bişey yazılmış ben orada yazmıyorum ama buradan cvp vereyim patronun demesine bu şirket kulaklık telefon tablet aksesuar gibi satışların TÜRKİYEDEKİ pazarın %60 ını karşılıyor yani kabaca sektörün açık ara lideri artı halka arzdan gelen parayla yeni yatırımlar yeni anlaşmalar ve yeni ürünleri ülke içine sokacak halka arzdan sonra zaten Bi anlaşma yaptı dünya devlerinden Samsung la şimdi bu pazarı %70 e 80 e çıkarabilir ayrıca karlılık artacak çünkü finansman gideri azalacak zamdan orta vadede etkilenmez çünkü depo full mal dolu bu da karlılığı artırır Bi yeni yatırımı 1500 m2 biyer açtı sırf müşteri memluniyeti için ama aslında karlılığı artırıcı bir yatırım çünkü sattığı malın %10 u geri gelse yenisiyle değiştirmek mi tamir edip göndermek mi tabiki tamir edip göndermek derim zaten sırf bu yatırımdan net kar marjı en az %3~4 artar çünkü elektronik eşya yani kısaca şirket iyi hemde çok iyi gelecek olan kardan görürsünüz bu bilanço dan sonra yeni bir iki yatırımı olur şirketin sadece ky yı korkuttular birazcık fonlar Bi kar realizasyonu yapmak istedi o kadar city sattığını koydu yerine yakında fonlardan ve citiy den yeni alışlar olur o zaman ky 21 22 den almadığı malı gider 3 katı 5 katı fiyattan alır bu ky cının kaderinde var
46-62-88-114-130
23,38-26,45-32,20-35,23-38,37-41,41
Bu aztek diye Bi Twitter sayfası var bu sayfa bu şirketin olsa gerek şirketin sahibi ben ve abim Boğaziçi mezunuyum diyor diyor da bu sayfayı Bi düzeltmiyorlar 2022 nin haziran ayından beri Bi şey eklenmemiş halka arzı bile yok sayfada gelen kaplar şirketin yaptığı ettiği hiç Bi şey yok 200 küsür takipçi nedir o da eş dost heralde z kuşağına hitap edemiyor ikitane 15 18 yaşında çocuğa teslim etse şu markaları sürekli tanıtın dese 100 bin takipçisi olur bunları bilmeye Boğaziçi mezunu olmayanda gerek yok ama
Maksimum salı günü ilk direncini kırmış olur yalnız buralardan lot almak için gün içi çok çalkalarlar