Haftalık en iyi alıcı Ak yatırım takasın %90 ını toplamış, yayınladığı rapora uygun hareket ediyor.
Printable View
Haftalık en iyi alıcı Ak yatırım takasın %90 ını toplamış, yayınladığı rapora uygun hareket ediyor.
Aksa'da şaşırtma şenliği başlamış görünüyor, tepeyi geçmeli artık.
ben, AKEN gibi bir hareket bekliyorum...hisse çok steril hale gelmiş...
Aksa Akrilik i hisse başına 167,1 TL olan 12 aylık hedef fiyatımız ve Endeksin Üzerinde Getiri tavsiyesiyle araştırma kapsamımıza ekliyoruz. Endeksin Üzerinde Getiri tavsiyemizin nedenlerini şu şekilde özetleyebiliriz:
1) cazip değerlemesi,
2) 2024’te karlılıkta beklediğimiz iyileşme,
3) 2025’ten itibaren tam etkisini göreceğimiz yüksek marjlı yeni teknik elyaf iplik kapasitesi,
4) Aksa’nın 20 milyon USD yatırımla kuracağı bir ileri teknoloji tekstil ürünü olan Ultra Yüksek Moleküler Ağırlıklı Polietilen Elyaf – Mithra üretim tesisinin gelecekte şirkete yeni gelir kaynakları yaratma potansiyeli.
AKyattirim'in raporundan.
17 saat once,Hindistan Borsa'sindan gelen haber.
Hisse senedi piyasalarından, 386 milyar dolarlık çıkış gerçekleşirken; Nifty 50 Endeksi, %5.9 düştü ve 4 yıldan uzun bir sürenin en kötü performansını kaydetti. Bu süreçte Hindistan ın yerel para birimi olan Rupi ise, son bir yılın en büyük düşüşünü yaşadı.
Bu durumun nedeni Hindistan basbakani Modi'nin, secimleri kaybetsede iktidari birakmayacagini aciklamasi.
Bu Narendra Modi fanatik bir islam dusmanidir.
Bugun ku dusus, bizim borsadaki buyuk cakallarin, acaba bunu firsata donusturup, milletin malini ucuza kapabilirmiyiz oyunu.
Maliniza sahip cikin.
Ak yatirim mazotu bir seanslik miydi gorecez bakalim
Game changer sermaye gelmeden olmaaaaz.O sermayede notlar artıp hukuk düzeni tesis olup ansızın alınan kararlarla ters köşelerde kalma riskleri bertaraf olmadan gelmeeeeez.Şirketimiz çiçek gibi lakin kötü bir ülkenin kötü borsasında işlem görüyoruz.Düşünün aksa İngilterede faaliyet gösteren bir şirket olup Londra borsasında işlem görüyor olsa değeri ne olurdu.İşte tüm mesele bu,ülke riski.Tipik bir Ortadoğu ülkesiyiz.Hiç bir şeyin standartı yok,yazılı hukuki kanunların paçavra muamelesi gördüğü,yönetmelik ve kanunların herkese eşit uygulanmadığı bir ülkeye kaliteli sermaye gelmeeeeez.Ne gelir peki?İşte böyle bir gün alıp ertesi gün satan,şirketin değeri faaliyeti umurunda dahi olmayan,fiyat trade eden vurgun peşinde koşan boktan sermaye gelir.Günlerdir demeye çalıştığım şey bu.Manzara ortada.Aksini iddia etmek abesle iştigal.Bunları yazmaktanda hiç keyif almıyorum.İstiyorumki şu yazılan şeylerin tam tersi olsun.Ama gençliğimde sahip olduğum umutları kaybettim artık.50 yaşına merdiven dayadım kendimi bildim bileli hep kaos hep istikrarsızlık hep kalitesizlik.Bıktık haliyle,ümitlerimiz köreldi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi