Ben minimum % 5 yükselir kanatindeyim Hele yarın tarihte bir açılklansında Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ben minimum % 5 yükselir kanatindeyim Hele yarın tarihte bir açılklansında Ytd
Keremalemdar celisme kendinle.1 saat önce canlar yandı diyorsun, simdi +%5...milletin akliyla dalga geçmeyelim.
İnşallah yukselir ama şirketin bu hareketleri hiç de iyi niyetli değil. İyi niyetli olsa 3 gün önce açıklardi. Ha yarın ha bu gece. Sadece şok saati degisti
Ytd...
Brf masadan kalktık demememiş demiş ki o tarihe evrağı yetiştiremedik.Şimdi bu haber mi olumsuz olurdu?Yoksa masadan kalktık biz demek mi?Ben im görüşüm olumlu olduğu.Bu arada panikleyip zararına satan da olmuştur onu kastettim.Konuyu daha uzatmayacağıö.Görüşüm beni bağlar.Saygılar sevgiler herkese
Masadan kalktım dese hisse 4 gün dip yapar. 3 lere düşer ve tahtası kapanirdi. İnsanları urkutmemek olabilir görevin ama maalesef bu haber OLUMSUZ. eğer bu haberi yayinlayan banvit olumlu olmasini isteseydi Arap otoritesinin onayını vurgular ve gecikmenin sınırlı olacagini belirtirdi.
Banvit in eski-yeni ortaklari çok iyi niyetli ya...adamlar ellerinden gelse donunu bile alır. Bende de var banvit. İnşallah sasirtir beni yukselir ve gunu artida kapatir; biraz da yüzümüz guler
Ytd
Bugünkü duyuruda geçen 1 yıl önceki 28.1.2016 tarihindeki krediye ait bilgiler:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...099de12146.jpg
http://www.bloomberght.com/yorum/irf...en-satin-aldi/
Kağıt 11 tl seviyesinden yüzde 15 düşmüş zaten. Satın almanın öteleneceğini bilen veya tahmin eden hissenin fiyatını yönlendiren abiler (tek hamlede 20000 lot satış verenler) zaten fiyatladı hisseyi. Yarın, haberi şimdi alan panik olacak küçük yatırımcı ne kadar düşürecek onu izleyeceğiz. Bence de yarın düşüş var kesin.
Ama eninde sonunda bu satın alma olacaksa hissenin geleceği nokta belli. Ben onu beklerim.