asels 5 likte alçalan tepeler yapıyor.. endekse bir kayayım deseler asels başı çekecek gibi. :drunk:
Printable View
asels 5 likte alçalan tepeler yapıyor.. endekse bir kayayım deseler asels başı çekecek gibi. :drunk:
Bir banyo WC ye gittim geldim kızarmış. Haber mi var
Burasını kontrol edicek olan yönetim ben burada para ile paylaşım yapan birisi değilim öngörülerimi paylaşıyorum 1 ay önce biraz kenara çekildik lavuğun bir tanesi ile takıştık sizlerde tanıyorsunuz kendimi geri çektim 5-10 kişi oluyordu burada sizlerle bir ambiyans yarattık yeniden ben bildiğim konular üzeri öngörüler paylaşıyorum , sen farklı konulara girersin , diğer arkadaşlar başka konulara girer burası yine hareketlendi ama ne hikmetse 1 haftadır saldırılar yine başladı neden bana ben TEKNİK yorumda bulunduğum için 14-15 bincilere dokunuyor kendi gerekçelerimle aşağı bant ve yatay dediğim için ismi koç,kuzu,karaleke neyse bana ne yazacağımı ne grafı atıcağımı burada söyleyemez burada öyle topaçlar varki başka filmler peşinde koşan ne bok yiyeceklerini konuştuklarından bana geliyor dünde söyledim manüpüle ederlerse bende onları manüpüle ederim herkes istediğini buranın kuralları ölçüsünde yazar çizer.
Bu tüple ilgili habermi var yoksa birileri sıkıştırıldımı brentde aşağı geliyor.
Trump dünkü suikastın öcünü alabilir
petrole altına dövize
zengine fakire
her kesime ve herkese
çakabilir gibime
CHP’den çarpıcı 'pazartesi' mesajı
CHP kurmayları, 15 Eylül'de görülecek dava sonrası olası kayyum veya butlan kararının sadece 21 Eylül’e kadar geçerli olacağını belirtti. 21’inde Olağanüstü Kurultay yapılacak ve yeni Genel Başkan ile PM seçilecek.
neyse sindo..
tarihten bu yana dünyadaki tüm canlı türlerinin % 99.99 u yok oldu... ( tür olarak komple yok oldular ) . hayatta kalmayı başarabilenler. doğaya uyum sağlayanlar oldu.
uyum sağlamak lazım.. ortama. o da muhabbetle olur..
uçta yaşayan insanlara bak.. hiç bir muhabbetini göremezsin :oleyo:
:drunk:
https://i.hizliresim.com/dm90ni4.png
karşılıklı işlem değilse badem bofası ve alıcı tarafındaki diğer öyle .
ünlü spor - varlık spo da karşılıklı işlem mi o ?
yoksa haberle varlık fonu ünlüyemi mal bıraktı ne bok yedikleri belli değil açıkçılarla beraber .
kucak formasyonu çok oluyor:)