Tınaz abi çok güzel bilgiler ağzınıza sağlık
Printable View
Hissenin reklamını çok yaptık , ama hisse bunu hakediyor. Dip fiyatlarda olduğu için, bunun bir sakıncası olmayacağını düşünüyorum. Hisse 4-5 TL. lerde olsa, zaten , ne hisseyi alırım ,ne de reklamını yaparım.....Yakında, herkezin ,,,,ah bu gemide bir de ben olsaydım,açık denizlere yol alsaydım ,,,,şarkısını söylemeleri dileğiyle.....
Reklam yapmadık.
Kimseye al demedik.
Halka açıldığından beri aldığı her nefesi takip ettiğimiz için bildiklerimizi, birikimimizi anlattık.
Evet, doğru söylüyorsun kardeş. Bu yaptığımız bir reklam değil. Sadece şirketin durumunu anlatmak....Önemli olan , güzel bir hisseyi ucuzken ,hatta mümkünse, dibindeyken almak.Sanırım , ben bunu yaptım. Herkezin ,sular seller gibi, bu hisseye akın edeceği günlerin, bir an önce gelmesini, sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bu dileğim gerçekleşir.
İlk seansta 60.000 işlemle %2 artarak 2,04 TL. den kapadık. İkinci seansın daha iyi olması dileğiyle.
LIDFA 2019 sonuna doğru faiz indirimi etkisiyle güzel yerlere geleceğini düşünüyorum Günlük bakmamak lazım ev veya arsa aldık gibi düşünmek lazım
Hisse çok toplu