Eğer bu düşüşümüz kötü bilançonun ayak sesleri ise daha çok düşeriz, yok eğer teknik bir düşüş ise en son 410/420 aralığından yukarı dönüş yapması lazım
Printable View
Eğer bu düşüşümüz kötü bilançonun ayak sesleri ise daha çok düşeriz, yok eğer teknik bir düşüş ise en son 410/420 aralığından yukarı dönüş yapması lazım
Bilançoda zarar ve öz sermayede nominal kayıp varmış gibi bir fiyatlama var.
Bilanço için son tarih 30.09.2024.
Umarım açıklamak için son günü beklemezler.
Çarpanları güzel görünüyor. Hisseyi bilen arkadaşlar buralardan girilir mi uzun vade için?
Bedelsiz potansiyeli de var.
Temel olarak 10 numara 5 yıldız ama bu özellik borsada yükseliş için yeterli değil , büyük birilerinin tahtaya girmesi lazım. Ben umutluyum yoksa şimdiye çoktan satar kaçardım,
bir de şöyle bir şey var önümüzdeki 3/4/5 ay borsa değil dolar altın zamanı diye düşünüyorum.
bu kadar düşüşten sonra ayrıca bilanço düşüşümü yapacak zannetmem kötü gelen şirketlerin ertesi gün eksi üç beş sonra toparlıyor bu düşüşte bilanço içinde gibi????
Bu nedir ya, yazık, 480 e çıkar sonra 440 lara düşür, birileri istediği gibi oynuyor. Ahlaksız herifler.
İnsanları borsadan soğutmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar.
aşağılık herifler nasıl bir tezgahtır bu utanmaz ahlaksızlar amk tahta yapıcılar alayınızın