en yuksek emekli maaşı 5890 tl aynı iş yerinde çalışmaya devam edebilirsen emekli ol ve çalış çok iyi olur saygılar
en yuksek emekli maaşı 5890 tl aynı iş yerinde çalışmaya devam edebilirsen emekli ol ve çalış çok iyi olur saygılar
ya gerçekten merak ettim benim gibi işsiz ve emekli olmayıp para piyasalarıyla geçimini sağlayan kaç kişi var burda
ben varım seklinde yazarsanız sevinirim
bu şekilde türkiye de kaç kişi var merak ediyorum çünkü işimiz gerçekten zor çalşıasan kesime oranla ve de çok az kişidir diye tahmin ediyorum sonuçta tecrübe gerektiren bir platform bu
TCMB Para Politikası Kurulu, faiz kararı açıklanacak
TCMB Para Politikası Kurulu'nun (PPK) kararları saat 14:00'te açıklanacak.
TCMB'nin bu ay açıklanan Beklenti Anketi'ne göre bankanın politika faizi
olan bir hafta vadeli repo ihale faizi oranına dair piyasa beklentilerinin
medyanı 21.43% şeklindeydi.
AA Finans'ın PPK beklenti anketine katılan ekonomistler, faizlerde 250 baz
puan indirim bekliyor.
Bloomberg HT tarafından yapılan ankete katılan 20 kurumun medyan
beklentisi Temmuz toplantısında politika faizinde 250 baz puan indirim
olacağı ve % 24 olan politika faizinin % 21.50 seviyesine ineceği yönünde.
Banka, Haziran ayı toplantısında % 24 olan politika faizini değiştirmemişti.
Tcmb politika faizinde 425 baz puan indirime gitti.
Yeni politika faizi %19.75 oldu.
PARA POLİTİKASI KURULU,POLİTİKA FAİZİ OLAN BİR HAFTA VADELİ REPO İHALE FAİZ ORANININ YÜZDE 24'TEN YÜZDE 19,75'E İNDİRİLMESİNE KARAR VERMİŞTİR. - TCMB
25.07.2019 14:01:19 BÜYÜME KOMPOZİSYONU DIŞ DENGEYİ OLUMLU ETKİLEMEKTEDİR. CARİ İŞLEMLER DENGESİNDEKİ İYİLEŞME EĞİLİMİNİN SÜRMESİ BEKLENMEKTEDİR - TCMB
25.07.2019 14:01:11 ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE NET İHRACATIN BÜYÜMEYE KATKISINI SÜRDÜRECEĞİ; ENFLASYONDAKİ DÜŞÜŞ EĞİLİMİ VE FİNANSAL KOŞULLARDAKİ KISMİ İYİLEŞMEYLE BİRLİKTE EKONOMİDEKİ KADEMELİ TOPARLANMANIN DEVAM EDECEĞİ ÖNGÖRÜLMEKTEDİR - TCMB
25.07.2019 14:01:00 ÖZELLİKLE TURİZMDEKİ GÜÇLÜ SEYİR DOĞRUDAN VE BAĞLANTILI SEKTÖRLER KANALIYLA İKTİSADİ FAALİYETİ DESTEKLEMEKTEDİR - TCMB
25.07.2019 14:00:50 KÜRESEL BÜYÜME GÖRÜNÜMÜNDEKİ ZAYIFLAMAYA RAĞMEN REKABET GÜCÜNDEKİ GELİŞMELERİN ETKİSİYLE MAL VE HİZMET İHRACATI ARTIŞ EĞİLİMİNİ SÜRDÜRMEKTE - TCMB
25.07.2019 14:00:39 SON DÖNEMDE AÇIKLANAN VERİLER İKTİSADİ FAALİYETİN ILIMLI BİR TOPARLANMA EĞİLİMİ SERGİLEDİĞİNİ GÖSTERMEKTEDİR - TCMB
25.07.2019 14:00:27 PARA POLİTİKASI KURULU,POLİTİKA FAİZİ OLAN BİR HAFTA VADELİ REPO İHALE FAİZ ORANININ YÜZDE 24'TEN YÜZDE 19,75'E İNDİRİLMESİNE KARAR VERMİŞTİR. - TCMB
Gecmis olsun
425 bp indirim.