-
Uzun vadeli büyüme hisseleinde günlük hareketlere bakmamak gerekir.
3-5 aylık hedeflere odaklanılmalı.
Ben 2022 Mart gibi Knfrt da yerimi aldım ve 2 bilanço dönemi hedeflerime fazlası ile ulaştım.
Günlük asla bakmadım
Yükseldikçe azalttım. Düştükçe herkes satarken ben artırdım.
Sattığım zaman asla elimdekilerin yüzde 50 sinden fazlasını vermedim.
Şu anda başka hisse de miktar artırdım. Knfrt da elimdekilerle yola devam ediyorum
Uygun pozisyon yakalarsam yine artırıım.
9 Ayşık bilanço hedefine odaklandım bekliyorum.
-
teknik olarak çok bilgili sayılmam ama gün içinde doldura doldura gitmesi ve her kademede iyi hacimlerin olması hareketin devam edeceğini düşündürüyor bana.. bakalım zaman bize neyi gösterecek.
-
Avrupadan Türkiyeye domates almak için pazarlık yapmaya gelenlerin olduğunu yazmıştı bir gazete.Bir kg domatese 2 euro teklif edildiği bilgileri vardı.Adamların parası bizim paramızdan 18 kat değerli…Dolayısı ile 2 euro onlar için normal fiyat bizim için çok çok iyi bir fiyat sayılır.Bu şirket salça üretiyor konsantre meyve suları üretiyor başta Almanya olmak üzere diğer Avrupa ülkelerine satıyor.Sonbahar mevsimi tam da bu işlerin mevsimi.9 aylık bilançonun da çok çok iyi geleceğini tahmin ediyorum.Kısa hedefte 20 ye gidebilir.Sonra bölünme mi gelir yoksa temettü vermeye mi başlar şimdiden bunlar hakkında kesin bir şey söylemek zor.Yaklaşık 2 yıldır portföyde tutuyorum.22 den 14 geldi.Aylarca yataya bağladı. Bunların hepsini gördük. Çok kızdık eleştirdik attık tuttuk ancak helal olsun yatırımlarımızı boşa çıkarmadı.Bu zamanda elde bir gıda kağıdı mutlaka olmalı.
-
Bu kağıt neden sürekli düşüyor endeks yükselirken düşüyor endeks düşerken adeta koşarak düşüyor gıdalar yükselirken bile oralı olmuyor
-
KNFRT tavana gidiyor gibi, asla yatırım tavsiyesi olmadan tahminimdir...
-
Hele şükür hareket gelmis hissemize
-
Hadi KNFRT artistik yapmdan ileri bı tavan daha çek, Asla yatırım tavsiyesi değildir.
-
Haftanin 4 günü yatay veya eksi haftada 1 tavan 😊 neyse ben kabulum