Alkolu migros metro satıyor. Ha bu şekilde burada yeri ve zamanı değil. Takunya satmıyorlar cüppe satan yer kapalı mı diyek.
Printable View
Ya hu bunların neresi düzgün mu böyle bir karar alsınlar. Benim önem verdiğim nokta. Sonuçta akp yi gönderecek asgari bir noktada birleşip bir birbirimizin yaşam biçimine inancına giyimine karışmamak gerekir. İsteyen cüppe giyer isteyen mini etek.
Bu robotu iyi izleyin derim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANKARA da yaşıyorum.ve 10 a yakın doktorundan sekreterine kadar yakın akrabam var.Ziyaretlerine giderim ve kendi anlattıkları-gözlemlerin:
tahminen bir milyon sağlıkçı var.bunların %20 sinin sıkıntılı ortamda çalıştığını biliyorum.ha münferit veya %20 lik dilim,zaten bende ona katılıyorum.
mesela 24 saat çalışıp 3 gün dinlenen ve nöbeti gayet rahat geçen de var.ankarada pandemi hastanesi var.normalde branş hastanesi ..24 servisin 3 tanesi covid. ...oraya da sırayla hekimler sırayla gidiyor.
.İnan hastanede hayat gayet olağan devam ediyordu.(covid ser. ve yoğun bakımı istisna tutuyorum)
o hastanenin tetkik sayısı vs. ve gelen acil-pol. hastası çok düştü..çünkü hastalar corona oluruz diye gelmiyor.
bunun gibi çok örnek verebilirim.%20 lik dilim cidden fedakarca ve sıkıntılı ortamda çalışıyor.
vaka en zirvedeyken misalde çok doğru ı değil.2020 mayıs-ekim ayında bile basit göz ameliyatları yapılmadı.basit diş tedavileri bile yapılmadı..o zaman vaka sayısı diplerdeydi ..hayat gayet olağan gibiyken bile bunlardan imtina etmeyi anlamak zor.
gecenlerde forumda bir arkadaşta kronik rah. dolayı sürekli hastaneye gittiğini ve buna benzer gözlemlerde bulunduğunu ifade etmişti...
sağlıkcılarla problemim yok ALLAH EKSİKLİKLERİNİ GÖSTERMESİN ama iltifatta ve hicivde: İFRAT-TEFRİT YAPILMAMALI.
Sağlıkçılara istifa hakkı versinler maddi problemi olmayanı istifa eder yakında. Bunun terörle mücadele eden asker yada polisten hiç farkı yok. Ha istifa etmeye leylim hastaya nakışı da eskisi gibi olmaz. Ona göre dikkat ediniz.