Sezon sonu derken, buralarda çok gezdi 20 üzeri birdaha vurma zamanı geldimi, anlamında söyledim. biliyorsun. canti çok sıkılgan panik atak bir yaratık
Printable View
Bu kağıtta mal toplandığı falan yok hababam satış yiyor.Görüntü rezalet.
Tam da umutların kırıldığı anda tam zamanı çek 19.12 lere ayı tuzağını bitir
odas ta böyleydi, bunların hamurunda var yamukluk.zaten canti den temmuza kadar bir şey beklemiyorum. ezme çapraz testere bilemesi yapıyorum. fiyatın hangi yerini beğenirse orada onunla beraber alır satarım. 250 TL ye kadar satacak hissem var. temmuza kadar çıksa çıksa 70 i görür siye düşünüyorum. valla yok yok. bu kağıtta tahmin yapmak kadar çılgınlık olamaz. %1,5 hareket etsin bana yetiyor. onuda hergün yapıyor. nefes alması bile bana şifa.
Şirket Esas Sözleşmesini 6. Maddesinde belirtilmiş olan 1.262.050.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanının 10.000.000.000 TL'ye artırılması ve geçerlilik süresinin 2024-2028 yıllarını kapsayacak şekilde uzatılması hususunda Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan izin başvurusu, Kurul'un 29.02.2024 tarih ve E-29833736-110.04.04-50535 sayılı yazısı ile onaylanmış ve tarafımıza bugün tebliğ edilmiştir.
SPK onaylı Tadil Metni ekte yer almakta olup, esas sözleşme değişikliği, Ticaret Bakanlığı'nın da iznini takiben, yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sermaye arttırımı mı gündeme gelecek acaba?
Hele bir 2023 sonucunu açıklasın bakalım doğru ya