Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Ama onlar arti yaparken biz iki aydir eksiydik Biz artmayız, ama çokta düşmeyiz. Geçen yazmıştım 145 sat 135 al.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Biz artmayız, ama çokta düşmeyiz. Geçen yazmıştım 145 sat 135 al. Deniz hoca bir ara yazmisti. Zaman zaman tepkiler olsada bu sene sonuna kadar son tepeyi gecemeyecegimizi belirtmisti.
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Deniz hoca bir ara yazmisti. Zaman zaman tepkiler olsada bu sene sonuna kadar son tepeyi gecemeyecegimizi belirtmisti. 2000 beklentim vardı, ama artık 1650-1700 tepe olur anca diyorum. O da herşey uygun giderse..
Alıntı: Originally Posted by myfinans 2000 beklentim vardı, ama artık 1650-1700 tepe olur anca diyorum. O da herşey uygun giderse.. Bence 1589 u bu sene gecemiyecez. Sizin beklediginiz rakamlar 2022 ye sarkabilir.
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Bence 1589 u bu sene gecemiyecez. Sizin beklediginiz rakamlar 2022 ye sarkabilir. Faiz indirimine başlarsak görürüz o rakamları.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Faiz indirimine başlarsak görürüz o rakamları. Dolar düşmüyor. Faizi indirebileceklermi.
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Dolar düşmüyor. Faizi indirebileceklermi. Bilmem ki, doları pek takan yok sanki, maksat faiz düşsün gibi.
Netenyahu yarin oglene kadar adim atmazsa iyi Yoksa poku yerik