çok merak ediyorum yüzüyün kalınlığı ne kadar, yüzüne tükürseler oh ne güzel yağmur yağıyor diyorsun. LAN sen laftan anlamazmısın, kemal mısın keMAL mısın anlamış değilim. Bana tercüman olma, git ne mokun varsa onu ye, benden uzak ol.ytd
Printable View
nasıl göründüğünün farkında degilmisin tüm yazılarında hisseyi kötüleyip aşağı hedefler veriyorsun milleti salakmı zannetin.kim hisseyi devamlı kötüleyip her gelişmeyi küçümser?
Yanıt basit değilmi? O yüzden ......git .
Bu keMAL dan başka hisseyi beğenen varmı. varsa lütfen yazsın. Ben nasıl bir moka bulaştım bilmiyorum. Adam olan laftan anlar. Bu salakmı nedir anlamadım, İstediğim şeyi yazarım sanane, ister iyi yazarım ister kötü. Benim kılavye sana neden batıyor anlamıyorum.Lütfen sende engelle beni. Benim yorumlarımın altına yorum yazma.
Beyler Allah aşkına şu sacmalamayi kesin bilgileriniz yarissin hissede ne olup bittiğini tartışın inanın ki ne zaman girsem buraya hep aynı muhabbet ya yilmadiniz mi artık?
Ne çıkarınız var da tartışıyorsunuz? Tartışmak size ne kazandırıyor?
Bilanco açıklandıktan sonra yeni bir sayfa olsun dedik .kapanışları tutmaya başladık.
1.gun+%2.7 bist +%0.70
2.gun +%0.38 bist +% 1.56
3.gun +%0.37 bist -% 0.03
4.gun %0.00 bist +%0.58
5.gun % ?
Kağıdı satıyorlar, kağıt aşağı gelecek dedim,kağıt bir kaç kademe yukarı gitti adamım diyen biri demediğini bırakmadı. kağıt 2.47 düştü,hiç sesimi çıkarmadım.Bu yüzsüz suç bastırır gibi niyet okuyor. adama yalvarıyorum,bana bulaşma diye. Utanmaz bana etmediğini bırakmıyor. Bana saçmalamayın diyorsunuz.
Ben kimsenin,demesi ile bir şey yapmam. kim kaşınırsa cevabını veririm.
Daha ne yapayım kağıt düşecek dedim"Üç beş kişi koro halinde "seni engelledik dediniz" kimsenin keyfine karışamam, engellersiniz,Ama bana hitaben yazarken saypı çerçevesinde yazmazmasınız, benim yazmadığım şeyleri Niyet okuma şeylinde naklederseniz, forumun ortamını ilk bozmaya çalışana sessiz kalırsanız. bana kimse birdaha birşey demesin, kırıcı yazarım.
Vay utanmaz darlanmaz kagit dusecek demis simdide putinin bas danismani edası ile yazıyor.operasyonu bir tek o biliyordu:) 2.60 dan kotuleyip 3.43 e gittiğini unuttu tabi.poliport pendik veya geri alım gelince bu yüzsüz buralardan sat dediğini unutacak ama ben unutmayacağım .buraya teker teker getireceğim nasıl kıvırdığını.bu yüzden zarar edenler bunları kaydetsin dava açsın yanına kar bırakmasın acımasın o size acımıyor niyeti belli.