Takaslar için çok teşekkürler adamsın
Printable View
3,10dan daha iyi maliyet yok bu iyi tarafı, ayrıca garantiyi iyi duduklemisler, 3,32 maliyet..
Tahtanın yeni güçlü sahibi iş yatırım onunda maliyeti, 3,10 da,...Bunlar öyle veya boyle tahtayı 3 üzerine kaldıracaklar bana göre....birde bu acıdan bakmak lazım, buda benim bakış açım, kimseyi etkilemek niyetinde değilim....ytd
Öyle ya da böyle yukarı hareket başladığı gibi alışlar sertleşecek çünkü aşağıdan maliyet imkanı bitiyor diye panik alımlar yapılacak diye düşünüyorum,3 üzeri de hacimli ve çok çalkantılı fiyatlama mümkün...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...
Bu adam bu kadar lotı sattı kendi satarken sattım diyor peki alan adamlar niye aldım demiyorlar. Bu adamın girdiği bütün hisselerde durum aynı tamam diyeceksiniz ki %5'i geçince bildirim yapmak gerekiyor muş bu kadar dağınık bir şekilde kim alıyor ki daha önceden de söylemiştim bu temettü de vermiyor yani aklı başında zarar edeceğini bile bile kim bulaşır bu hisseye hem de dört lerden 3.50 lerden ve herkes biliyor ki şelaleye başladığı zaman aşağılara ineceğini bile bile kim bu kadar lotu karşılayıp zarar etmek ister ki bence hisselerini yine kendi akrabalarına virman ediyordur sattım olarak gösteriyorlar ilerde yine onlardan aldım diyecek bu arada tokatladıkları bizim gibi küçük yatırımcılardan neyse karları O oluyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu Gedikdeki Lortlar kiminki acaba 1.80 maliyetli 200.000 lot sekizlere kadar çıktı dört kat daha belanı mı arıyorsun niye satmıyorsun ki
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ortak herşey e muhalefetsin inan :) gerçi her sitede boyle bir muhalefetede ihtiyaç var, hisse hakkında ne yazsak hisseyi pazarliyorsunuz diyorsunuz.hisseyi pazarlamıyorum. Sadece detaylı irdeleyip kendi düşüncemi paylaşıyorum, burdan etkilenip alan alıyorsa da sesi çıkmayacak, mesela ben bu hafta bu hisseyi aldım, alırken burda bisürü olumsuz yazan vardı onlara rağmen 3,10 dan başlayarak 2,62 ye kadar aldım pryce pey dünde aldım , yani etkilese ben almazdım, ayrıca benim beklentim var aldiysam, çünkü alan kurumların maliyeti benden çok yüksek su anda, diğer taraftan trade yaptım üç dört defa ve en son hisseyi şimdi, 2,80 ne kadar indirdim maliyeti, düşerse düşer o zaman almayaydım degilmi. Kimse silah zoruyla aldırmıyor, herkes alayim ve hisse %20 bir günde kar ets im satayım derdinde, öyle bir dünya var mi sence. Kimse kimseye silah zoruyla aldırmıyor...
Ben haftaya 3 üzerini girecek diye bekliyorum belki 3,50 lere de gidecek.. Şimdi bunu dedim diye pazarlamış mi oluyorum, ayrıca tabiki diyeceğim cunki ben hisse aldım, düşsün demek içinmi aldım, tabiki çıkacak diyeceğim,
Senin haftaya beklentin ne peki, pazartesi ben 2,63 lerden çok da alim fırsatı vermez diye tahmin ediyorum ya sence.