Originally Posted by
keko
Tokkan dostumuzun paskal olduğunu bilmiyordum doğrusu....paskal dostumuzu iyi tanıyordum..geçmişte agresif çıkan her hissede onun teknik yorumlarını görürdüm..kendisi çok başarılı idi ...neden nicini değiştirdi anlayamadım...bir isim markadır kolay kolay oluşmaz...gözlerim zaman zaman paskalı arıyordu ama şu anda gerçeği öğrenince artık aramama gerek kalmıyor...
şahsen 2010 yılından beridir topiklerde yazıyorum bu süre zarfında nicimi hiç değiştirmedim...gerçi daha önce sonunda 283 rakamı vardı ama bu yeni sitede eski nicimle kayıt yapamadığımdan o rakamları attım...
topiklerde meyve veren ağaç her zaman taşlanır...herkesi %100 memnun etmek imkansızdır..eleştirileri sabır ile vede anlayış ile karşılayıp sabır etmek lazım...tokkan kardeşimin yerinde olsam tekrarsan paskal nicini kullanırım....efsane tekrardan geri gelsin....:)
hisselerde daha çok etkili olan bence temeldir..ama temeli olan hisselerde tekniği ,takası ,cesareti birlikte kullanabilmek elbette daha etkilidir...tabi bir de kısmetinizin olması lazım...
ben tüm dostlara başarılar diliyorum...:)