Kırmızı endekste sağlam duranlardan...Buralar dip olabilir artık.
Printable View
Kırmızı endekste sağlam duranlardan...Buralar dip olabilir artık.
Tavana gidiyor ayağına iyi mal çaktılar
Açıklamalar
Kredi derecelendirme kuruluşu JCR AVRASYA DERECELENDİRME A.Ş. tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ;
Göltaş Göller Bölgesi Çimento San. ve Tic. A.Ş. nin Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi Rating Notu ‘A- (tr)' seviyesinden ‘A(tr)' seviyesine ,
Kısa Vadeli Ulusal Kurum Kredi Rating Notu ‘J2 (tr)' seviyesinden ‘J1 (tr)'seviyesine ,
Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para Kurum Kredi Rating notu ile Uzun Vadeli Uluslararası Yerel Para Kurum Kredi Rating notu BB / (Stabil Görünüm) seviyesine revize edilmiştir.
Düşünüyorum , cuma günü 1 100 000 000 liralık hacim durduk yerde niye yaptı niye tavana yaklaşmışken eksi kapattı, kimisi fts endeksi önçesi yeniden mallar dağıtıldı gibi yorum yapsa da katılmıyorum , adamlar mal paylaşımını 1 günde mi yapacaklar,
En kolay basit yorum ise tavana gidiyor gibi yapıp mal itelediler
ama cuma günkü harekete bir türlü sağlıklı yorum getiremiyorum.
İşin sevindirici yönü ise şu, demek ki tahtamız terk edilmiş değil , böyle hisseleri pek severim ,
Bazı hisselere operasyon yapıp çekip giderler, yıllarca hisse kendine gelemez, sürünür.
FTSE All-CAP dahil edilenler:
B03MNY7 Anadolu Hayat Emeklilik AS
B03MPR4 BatiSoke
B03MQM6 Celebi Hava Serv
BRBHJ78 Energya Enerji AS
BMFBDL3 Escar Filo Kiralama Hizmetleri Anonim Sirketi AS
B03MSK8 Fenerbahce Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.S.
B03MT94 Goltas Cimento
B03MVT8 Link Bilgisayar Sistemleri Yazilimi Ve Donanimi Sanayi Ve Ti
B03MPX0 Ral Yatirim Holding
B3VKHD1 Reysas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi AS
B8FDNB1 Tetamat Gida Yatirimlari AS
B8BSM91 Tumosan Motor ve Traktor Sanayi AS
BGHQFS5 Verusa Holding AS
BD3CV33 Yeni Gimat Gayrimenkul Ortak
yapı kredideki süzme tahtayı cuma bozdun herşey iyi bir bilançoya bakar zararına her kademeye mal yazdın bekliyoruz temettü vede bilançoyu
bukadar kasmalarını anlamıyorum bilançomu veya aralarında guruplar anlaşamıyorlarmı tahtada inanılmaz bir baskı var var