Yaw 3 günlük ihracat rakamı başka şey, adamın gelip 3 günde 1.74 milyar doları kapıp kaçması başka şey...hem de kasadan..
>14 iken kapanan cari açık, <14 te açılır, <12 de coşar, <10 da şahlanır...
Printable View
yahu haber lere bakıyorum..
onu devreye aldık, bunun kapasite arttı, şukadar fazla satıyoruz..
yenilenebilirden başlıyoruz madenlere..
o fşrma geldi, bu pazarımız büyüdü, surası şaha kalktı..
e kardeş
kapıdan çıkınca doğu almanya halkı gibi suratlar...
sunduğun contentle
yaşam neden uyuşmuyor.. bu kadar başarılı olurken bu durumda olmak mümkün mü ?
yatırım oluk oluk neden akmıyor ?
neden yarı yabani hayvan gibi faiz var ?
neden metrikler örtüşmüyor ?
Borsa da Medine dilencisi gibi oldu....düşüyor mu, çıkmaya mı çalışıyor..bi gözü aşağıya bi gözü yukarıya bakıyor....kafası karışık...erenler bile error verdi...misal bu 2.9 milyar dolar niye borsaya girmiyor...neden %166 yükselmiş kurdan, 20-40 milyar dolar sokup toplamıyor Bist 30 u...
https://www.tradingview.com/x/db1UNhIY/
Mevzu XBANK...
Eskisi gibi korole olsaydı genele, bu sene 225 doları değil 320 doları görecektik bu banka dışı hisse fiyatlarıyla, Bist-100 de şu an 250 dolara doğru düzeltme yapacaktık...
Yani XBANK harici ona çok ucuz gelmiyor, 320-250 dolar hareketi gibi görüyor (XBANK da katılsaydı genele), burdan girmeye kalksam zaten 320 dolara kadar gider endeks diyor. 320 dolardan 510 a dolara kadar hangi makro ekonomik göstergeyle gidecem diyor. Yani girse o da buralarda sobelenmiş olacak...XBANK a girmeli, onda da yemiyor yabancı...
Dolayısıyla...Bist-100 ün dibi konusu sırrını koruyor....ne zaman çok ucuz sayacaklar, o zaman gelecekler...girmiyor işte manzara ortada..
https://www.tradingview.com/x/lNYtoobP/
Swap ile alakalı swaptım sıvıyorum şeklinde yeni bir deyim ürettim isteyen telif ödemeden kullanabilir :)
Borsa lunapark taki balerin mi desem , yoksa şu kayık varya inerken ve çıkarken milletin bağırdığı aynen o , isc ye bakın yüzde 7 aşağı dün eczyt yüzde 9 yukarı bugün yüzde 7.5 aşağı dün niye yukarı bugün niye aşağı bu nedir ?
Murat Ülker in , Bedri Baykam in camcidan aldığı boş çerçeve ye 600 bin dolar verip sonra 800 bin dolara satması ,
İnternette sanal deniz kıyısına (gerçekte yok ) ciddi rakamlar ödenmesine , vb bakarak Stanley Kubrick in , Jack Nicholson in oynadığı tam bir delilik halini anlatan The shining in içinde tabloda yer aldığımızı düşünüyorum.