amerika kriptoya sicak bakiyor muhabbeti nedir arkadaslar bi kac yerde gördüm ayrintisini bulamadim. bu gün bo gelisme mi oldu
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
amerika kriptoya sicak bakiyor muhabbeti nedir arkadaslar bi kac yerde gördüm ayrintisini bulamadim. bu gün bo gelisme mi oldu
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman Sn. Enfarktus, binance için daha erken bence. Şöyle biraz palazlansın, mainnet muhabbetleri başlasın. Hele bir de token burn olayı binance'ye girdikten sonra olursa o zaman tadından yenmez gibi geliyor:cool: Haksız mıyım Sn. Enfarktus, bu olaylar büyük borsaya girdikten sonra olsa çok daha güzel olur.
Ben de hatırladım, Sn. Korokodil:) Fazla dillendirmeyelim, gelecek sene bakarız:)
GIFT token...GTO ....yeni youtube olabilir....ahhahahahaha
Sevgili enfarktus hocam, bu lamden tau'yu siz birkaç hafta önce konusunu açtıktan sonra epey inceledim hatta şu dünkü düşüşte ulan acaba ripple in dibini mi bulacağız maliyet düşür düşür nereye kadar alayım biraz şundan bakarsın elime yapışır diye de düşünmeden edemedim.
Ancak marketcaps de ilginçtir IDEX (Bilmiyorum bu borsayi) 0.163517 iken sizin zamaninda alim için onerdiginiz Etherdeltada 0.196208 ...
Yani arada uçurum var.
IDEX konusunda bilginiz varmı ?
Ve ayrıca şayet almak istersek etherdeltaya eth haricinde ripple, xlm, doge, bunlardan biri ile ödeme gonderip oradan onu çevirerek Lamden alabilirmiyiz ?