5.mılyar dolar sattılar kkm de fazla para odemeyelım dıye o da gıttı ıskeleye yanasıo dolar..esas bu kkm nasıl bıtecek bıtırırlerse dolar ne olacak...dıyelım kı bunlar kayv-bettı kazanan ne yapacak zor ısler
Printable View
5.mılyar dolar sattılar kkm de fazla para odemeyelım dıye o da gıttı ıskeleye yanasıo dolar..esas bu kkm nasıl bıtecek bıtırırlerse dolar ne olacak...dıyelım kı bunlar kayv-bettı kazanan ne yapacak zor ısler
KKM bittiği gün doları 30 liradan almak için millet birbirini ezecektir diye düşünüyorum.
BBHT'de Abdullah Yıldırım seçimlere kadar radikal karar beklemeyin bu şekilde ufak tefek önlemler ile gidilir mealinde konuştu ben de katılıyorum.
Seçim yaklaşınca yüklü pozisyon almak gerekecek ama hangi enstrümanda ve ne yönde.
Bu ülkede kredili mal taşımak da ne bileyim...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
memleketin icine ettiler sira borsada..
Ticaret ehlinin bir numaralı özelliği seri olmaları.
Temel fıkrası var zeybek oynayana, öyle düşüne düşüne ben de oynarum diyor.
Ben çok düşünüyorum, iş işten geçmiş oluyor. Akşam al sabah sat o yüzden bana daha uygun araya mecburen zaman giriyor.
Bir de belirli bir durumu sabırla bekleyip anında aksiyon alanlar var onlar da iyi tacir.
Sıkıntılı...YTD
https://www.tradingview.com/x/QpfBBHTF/