%3’e kadar yükseldiler. Akşamına düşerler.
Yükselir uçar gider diyemiyoruz artık şirket için.
O derece bıktırdı.
Beklemeye devam.
Printable View
%3’e kadar yükseldiler. Akşamına düşerler.
Yükselir uçar gider diyemiyoruz artık şirket için.
O derece bıktırdı.
Beklemeye devam.
Bildiğim takip ettiğim kadarıyla ayrıldı Atadan
Daha önce çok kez yazmıştım, bir kez daha yazayım, özellikle kendim için. Ereğli istatistiki olarak 1000 günde dolar bazında %130 artış sağlamış, bu artış yaşandığı dönemde, 950-970 günde %30, kalan 30-50 günde ise %100 yapmış. Dolar bazında. Ereğli de enflasyon yada başka şeylerin hesabını sormak için 3 yıl içeride olman lazım. Biz bunu gördüğümüz için dışarı çıkmıyoruz.
Cemal beyi inisiyatif alabilmesi, topa girmesi, bildiginde ısrar etmesi nedeniyle takdir ediyordum.
Ancak son dönemde bir seyler oldu.
Öyle amansiz hukumet muhalifi birisi gibi de görünmüyordu, hala oyle görünmüyor ama.
Yaptigi yorumlar hizla değişti. Neye kızıyor, neyi elestiriyor?
Eregli ile ilgili resesyon rusya vs bu konular yeni degil, yeni ne oldu?
HRC-cost spread grafikleri yayinlardi, ne oldu?
Simdi yaptigi yorumlar sadece kafa karıştırıyor
Gecenlerde sebepleri alt alta yazmisti, Sn Kizildag da alıntılamıştı,
Ne olduklari anlaşılmıyor yuvarlak sozler
Hic konusmasa daha iyi
Bize iyi gunde de kotu gunde de burada olacak ortadan kaybolmayacak ustadlar lazim
Soyledigi dogru veya yanlis cikabilir onemli degil
Tutarlı olsun ve hep burada olsun
200 bin kredi arıyorum.. bulamıyorum.. bulduklarıminda faizi yüksek....Piyasa çıldırmış [emoji2]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben geçen haftalarda 100 bin kredi çektim, sistem bana da sordu... Yasal olarak serbest piyasada - siz de bilirsiniz - böyle bir engel koyamaz ama ben yine de bankama halel gelmesin diye başka bankaya gönderdim, oradan hisse aldım, 1 hafta sonra tekrar kendi bankama virman yaptım :) Şimdi ben ne yaptım? :) Dua etsinler Ereğli aldık, vatana millete yatırıyoruz, dolar almadık...
Hoş, Sağolsun Ereğli'de cevabını veriyor her alış zarar :) O 100 binin maliyeti 30.90 :) %7 yaptığı gün %3 de almıştım...