Originally Posted by
traderx5
ortak herşey e muhalefetsin inan :) gerçi her sitede boyle bir muhalefetede ihtiyaç var, hisse hakkında ne yazsak hisseyi pazarliyorsunuz diyorsunuz.hisseyi pazarlamıyorum. Sadece detaylı irdeleyip kendi düşüncemi paylaşıyorum, burdan etkilenip alan alıyorsa da sesi çıkmayacak, mesela ben bu hafta bu hisseyi aldım, alırken burda bisürü olumsuz yazan vardı onlara rağmen 3,10 dan başlayarak 2,62 ye kadar aldım pryce pey dünde aldım , yani etkilese ben almazdım, ayrıca benim beklentim var aldiysam, çünkü alan kurumların maliyeti benden çok yüksek su anda, diğer taraftan trade yaptım üç dört defa ve en son hisseyi şimdi, 2,80 ne kadar indirdim maliyeti, düşerse düşer o zaman almayaydım degilmi. Kimse silah zoruyla aldırmıyor, herkes alayim ve hisse %20 bir günde kar ets im satayım derdinde, öyle bir dünya var mi sence. Kimse kimseye silah zoruyla aldırmıyor...
Ben haftaya 3 üzerini girecek diye bekliyorum belki 3,50 lere de gidecek.. Şimdi bunu dedim diye pazarlamış mi oluyorum, ayrıca tabiki diyeceğim cunki ben hisse aldım, düşsün demek içinmi aldım, tabiki çıkacak diyeceğim,
Senin haftaya beklentin ne peki, pazartesi ben 2,63 lerden çok da alim fırsatı vermez diye tahmin ediyorum ya sence.