Zavallı işbankası sen bu hallere düşecek kağıtmıydın. Gerçi holding desen holding değil banka desen banka değil. Aklıma bir anda Kemal Sunalın repliği geldi. Maho ağa sorar : Ula faşo nedir. Aynı durum.
Printable View
Zavallı işbankası sen bu hallere düşecek kağıtmıydın. Gerçi holding desen holding değil banka desen banka değil. Aklıma bir anda Kemal Sunalın repliği geldi. Maho ağa sorar : Ula faşo nedir. Aynı durum.
Mehmet Simsek istifa haberi ortaya atilmis. Yalanlanmis mi ne. Bankalara yaramaz, ne guzel gidip Moodys'den puan koparmisti.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi :
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi iddiası doğru değildir.
demek seans sonlarına doğru gelen sert satışın nedeni buydu demek..bu manipülasyonu piyasaya servis edenlerin bulunup en ağır şekilde cezalandırılması gerekir. bugün bu panikle satanlar büyük zarar ederken , aşağıdan alanlar pazartesi güzel para kazanacaklar....
Gönderi
Yeni Tweetleri göster
Sohbet
Mehmet Acet
@acetmehmettw
Sordum, şu cevabı aldım:
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “istifa etmek istedi†haberleri kendisine iletilince tek kelimelik bir cevap vermiş:
“Uydurmuşlarâ€
Bu hayatta en güzel aktivite yürümektir yürüyen insan Psikolojisi en ideal şekilde dengelenen insandır
Yürüme alışkanlığı kazanmalıyız ,arkadaşlar 12-20 km her gün yürüyün mükemmel hissedeceksiniz harika bir yaşamınız olacak ekrana da bakmayın telefonu da evde unutun yürürken sadece çağrılar açık olsun , ekrana bakmadan mis gibi oksijeni içinize çekerek yürüyün
Leyla alarımdan tek talebimiz oldu ALGYO sahip çıkması Çanak hedefine geldi ordan kulübü yapmaya başladı bile bu kulbu da sevmiyorum ama nolacaksa olsun artık
Algyo yatırımcısı olarak borsada çöküş beklemiyorum almak istediğim çok sayıda hisse var aslında !
BİST in düzeltme yapması gerekiyordu ancak bir türlü satış gelemedi.. sonunda çareyi buldular..Yalan haber yayarak bu düzeltmeyi gerçekleştirdiler..Ancak satan yerli değil yabancı kurumlar..2 hfta önce 101 milyon dolar net satışları vardı.. Bu haftada en az 250 milyon dolar satış yaptıklarını düşünüyorum..En güçlü satışı Cuma günü Garanti de yaparak endeksi düşürmeyi başardılar..yerli yatırımcı sayısı 5.8 milyonu buldu. Halka arzlarla ufakta olsa para kazanan yatırımcılar aryık birer borsa yatırımcısı haline geldi..
'Merkez', KKM yerine Türk Lirası mevduatları öne çıkardı
Merkez Bankası zorunlu karşılık uygulamasında değişiklik yaptı. Döviz mevduatına uygulanan zorunlu karşılık oranları artırıldı.
Bu değişikliğin banka hisselerine nasıl bir etkisi olur sizce ?