geldi sonunda gelmekte olan :)
Printable View
geldi sonunda gelmekte olan :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b2d6914924.jpg
Sancaktar kardeş top sende yapa bakalım bi yorum sana zahmet[emoji5]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.418.955 milyon kar
2016 aynı dönem 6.724.066 zarar :)
sancaktar arkadaşımız sanırım bir süre cezalı ama bu konunu asıl uzmanı sayın İBİLOĞLU dur :) yinede uzuuuunnn uzuuuunnnn yıllardan sonra son iki bilançosunda kar açıklaması ve hatta bu karını arttırması harika bir olay,tabi piyasa bu durumu nasıl fiyatlar bilemeyiz,malum ünlü hz ali kılıcı gibi elinde 12 milyon lotla durdukça yatırımcılar girmeye çekiniyor doğal olarak,ama bana sorarsanız bu yapılanda gerekliydi,hisse A sınıfına yükselmiş piyasada dolaşan hisse sayısı sığ olmamalıki hacim yapabilsin
neyse sanırım ekim ayının ilk haftası ünlü menkulün ağalığı bitiyor vardır bir hesapları mutlaka,herşeyin hayırlısı olsun inşallah :)
Daha önceki senelerde kar yüzü görmeyen bu firmada seneye umutla girilmesi umuluyor.bu seneye tam verimli olarak başlayamadığını düşünüyorum.bu yüzden kar az geldi.seneye yapılacak yatırımlarla birlikte karın daha fazla olacağını düşünüyorum.ne kadar sistem yenilenirse o kadar daha verimli artacaktır.rakipsiz kalitede imalat süreci başladığı zaman piyasaya daha güçlü gireceğini düşünmekteyim.
Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
MAKTK Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2418955 Ana Ortaklık Payları: 2418955
Eğer ki 3. Dönem raporu yüksek kar gelirse, yılsonu raporu kesinlikle artıda kapatacaktır.temettü politikası var tabi ki.en iyi hisse temettü hissesidir.
Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
Sancaktar kardeşin ceza almasına üzüldüm umarım kısa zamanda döner onun yorumları değerli bence
Hisseye gelince ben hala tedirginim karamsar değil tedirginim.
Sebebi ise şu; bu bilanço çok çok güzel bence rakamsal olarak özelliklede dönemsellikte istikrar açısından süper fakat, 04 ekime kadar ünlünün piyasa yapıcılık görevi var ve benim tedirginliğim ünlünün satışını karşılayacak kadar talebin olmaması.
Yani şöyle düşünün elinde 12 milyon lotla her an satmaya hazır çakı gibi satıcı var ve amacında kararlı çünkü piyasaya hisse sürmek istiyor.
Yani arz hazır talepte olursa ekim beklemeye gerek yoksa istediğimiz ivmeyi yakalamak için ekimi beklemeliyiz şahsi fikrimdir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi