uğraşacak bir şey yok ,sadece X bankasının telefon bankacılığını arayıp diğer kredi kartınızı istiyorum deyip başvuruyorsunuz gerisini banka hallediyor
30-07-2018, 12:14
Emre1976
Alıntı:
Originally Posted by memorex
uğraşacak bir şey yok ,sadece X bankasının telefon bankacılığını arayıp diğer kredi kartınızı istiyorum deyip başvuruyorsunuz gerisini banka hallediyor
Aynen doğrudur
30-07-2018, 12:18
ragwaer
Alıntı:
Originally Posted by şirinbaba
teb % 3 mü veriyor vadeli altına? emin misiniz? web sayfasında aylık 0,5 yazıyor
%2.9 olarak güncellemişler. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise, diğer bankalarda da altın vadeli mevduat faiz oranlarını bilen varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
30-07-2018, 12:32
Trade Shark
Alıntı:
Originally Posted by ragwaer
%2.9 olarak güncellemişler. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise, diğer bankalarda da altın vadeli mevduat faiz oranlarını bilen varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
kaç gr için bu oranı alıyorsunuz. sakıncası yoksa paylaşabilirmisiniz. ileride bizde elimizde o kadar altın olursa pazarlık şansımız olup olamdığını düşünebiliriz böylece :)
30-07-2018, 12:47
ragwaer
Alıntı:
Originally Posted by fcsteo7
kaç gr için bu oranı alıyorsunuz. sakıncası yoksa paylaşabilirmisiniz. ileride bizde elimizde o kadar altın olursa pazarlık şansımız olup olamdığını düşünebiliriz böylece :)
5000gr üstü için bu oranı aldım, ama diğer bankaları da merak ettiğim için arkadaşlara sormak istedim. Bilgisi olan var mı acaba, altın vadeli mevduat faiz oranlarını, paylaşırsanız çok memnun olurum.